U19: Dorostenci hrají proti Interu | SK Slavia Praha
Více

U19: Dorostenci hrají proti Interu

Od 13:00 hraje dorost U19 páté utkání mládežnické Ligy mistrů, v posledním domácím duelu skupiny je soupeřem Slavie Inter Milan.

V prvním duelu na půdě italského celku sešívaní prohráli vysoko 0:4. V následujících třech duelech si ale připsali dvě výhry, když zvítězili na domácím hřišti nad Dortmundem a v Barceloně. Hosté mají na svém kontě celkem devět bodů, když jednou porazili každý tým ze skupiny F. V posledním utkání pak prohráli v Dortmundu 2:3.

Dorostenci Slavie bojují o postup do jarní části, s druhým Dortmundem mají shodně po šesti bodech. Inter je pak se ziskem devíti bod první, čtvrtá příčka patří Barceloně se třemi body.

Sestava: Surovčík - Hošek, Vincour, Štětka, Kosek - Červ, Zinhasovič, Křišťan - Douděra, Toula, Felipe
Náhradníci: Sirotník - Jurásek, Hájek, Zeronik, Langhamer, Vaněk, Matys

Zápas sledujte ŽIVĚ na YouTube kanálu Slavia TV, přímý přenos spolukomentuje trenér Slavie U14 a bývalý hráč sešívaných Marek Jarolím.


Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články