U19: Ve středu startuje tradiční CEE Cup | SK Slavia Praha
Více

U19: Ve středu startuje tradiční CEE Cup

Jako obvykle bude závěr července patřit mezinárodnímu turnaji CEE Cup pro hráče kategorie U19.

Také v letošním ročníku CEE Cupu bude k vidění několik zahraničních soupeřů. Turnaje se účastní celkem osm týmů. Českou fotbalovou školu zastupuje kromě Slavie ještě Sparta, slovenskou pak Nitra. Z východní části Evropy přijede do Prahy bosenský celek FK Sarajevo, turecký Besiktas a rumunský tým Academia Sport Team. Dalšími účastníky prestižního turnaje pak budou anglický Everton a brazilský tým Palmeiras.

Osm týmů bude rozděleno do dvou skupin po čtyřech, kde se každý utká s každým.

Skupina A:
SK Slavia Praha
Everton FC
Besiktas JK
Akademia Sport Team

Skupina B:
FK Sarajevo
FC Nitra
SE Palmeiras
AC Sparta Praha

Podle umístění ve skupině pak každý tým odehraje zápas o konečnou pozici se shodně umístěným týmem ze druhé skupiny.

Rozpis zápasů Slavie:

Středa 25. 7., 15:15
SK Slavia Praha – Everton FC, stadion E. Rošického

Pátek 27. 7., 15:15
SK Slavia Praha – Akademia Sport Team, stadion E. Rošického

Sobota 28.7., 15:15
SK Slavia Praha – Besiktas JK, stadion E. Rošického

Kompletní rozpis zápasů najdete na webu turnaje.

Sešívaní dorostenci odehráli zatím v přípravě tři přípravné duely. Na úvod podlehli Bayernu Mnichov 1:3, jedinou branku obstaral Ladislav Krobot. Druhý duel pak odehráli starší dorostenci na soustředění v Nymburce, Hradec Králové porazili zásluhou gólu Lukáše Červa 1:0. Třetí přípravné utkání nad Mladou Boleslaví skončilo vítězstvím Slavie v poměru 3:0, trefili se Jakub Zeronik, Petr Bývalec a Michal Hošek.

Přijďte podpořit naše dorostence v zajímavé mezinárodní konfrontaci, budete si také moci připomenout atmosféru strahovského stadionu, kde Slavia slavila jak postup do Ligy mistrů, tak poslední mistrovský titul.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články