U19 mistrem Česka! | SK Slavia Praha
Více

U19 mistrem Česka!

Nejstarší dorostenci si v zápase s Mladou Boleslaví zajistili mistrovský titul!

Důležitý krok k mistrovskému titulu udělali dorostenci v nedávném derby, kdy Spartu porazili vysoko 7:0! V dalším zápase pak sice prohráli sešívaní na půdě Slovácka, vše ale napravili v Plzni, kde otočili skóre zápasu a zvítězili 2:1.

Definitivní tečku na titul pak udělali v pátek. Výkop utkání s Mladou Boleslaví byl na programu v 14:45, od 12:30 se pak hrál na Strahově duel Sparta - Olomouc. Hosté z Hané zvítězili 3:1 a dorostenci Slavie tak věděli, že pokud Mladou Boleslav porazí, budou slavit titul.

Sešívaní šli proti Mladé Boleslavi do vedení po pěkné akci dua Daniel Kosek - Jakub Zeronik, kdy si následnou přihrávku před bránu srazila obrana do vlastní sítě. Povedenou střeleckou formu z posledních dnů pak potvrdil Nedžad Zinhasovič, který ranou pod břevno zvýšil na 2:0! Definitivní tečku na titul pak dal v závěru Vojtěch Šilhan!

Tým U19 si kromě titulu zajistil v dalším ročníku účast v mládežnické Lize mistrů. Všichni ale věříme, že si postup do Ligy mistrů zajistí také A-tým a dorostenci se tak představí v atraktivnější skupinové části mládežnické evropské soutěže.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články