Udělám vše pro to, abych byl platným hráčem, hlásí Masopust | SK Slavia Praha
Více

Udělám vše pro to, abych byl platným hráčem, hlásí Masopust

Produktivní krajní záložník Lukáš Masopust se stal novou tváří sešívaných. „Jsem rád, že si mě Slavie vybrala z tolika možností. Udělám vše pro to, abychom byli úspěšní," říká posila z Jablonce.

Jednou ze dvou nových tváří Slavie v zimním přestupovém období se stal Lukáš Masopust, který na SINOBO STADIUM zamířil z Jablonce. „Jsem rád, že si mě Slavia z tolika možností vybrala. Udělám vše pro to, abych byl platným hráčem týmu a abychom byli společně úspěšní,” hlásí mladý křídelník na tiskové konferenci Slavie.

Rychlonohý talent se v podzimní části sezony řadil mezi opory severočeského mužstva, ze hry ho ale na delší dobu vyřadilo nepříjemné zranění. Nastoupit nemohl ani v pondělní dohrávce 19. kola, ve které Jablonec podlehl právě sešívaným. „Proti Slavii jsem bohužel ještě nebyl připraven naskočit, zranění mě ještě trochu limituje při střelbě. Do přípravy ale budu zcela v pořádku,” ujišťuje Lukáš Masopust.

Právě nadcházející zimní příprava bude díky novému hernímu systému FORTUNA:LIGY citelně kratší. Komplikací v podobě kratšího času na návrat do herní pohody se ale šikovný křídelník neobává. „Naopak vítám, že příprava bude kratší, vždy na mě byla až příliš dlouhá,” říká Lukáš Masopust. „Doufám ale, že terény budou na začátku jarní části kvalitně připravené."

Do Slavie přichází společně s Petrem Ševčíkem, který hrál za velkého rivala jabloneckých, Liberec. Vzájemnou nevraživost však Lukáš Masopust nevnímá. „Rivalita pro mě končí spolu s koncem každého zápasu. Nemám problém si s kýmkoliv podat po utkání ruku, či se vzájemně obejmout,” ujišťuje nová tvář sešívaných.

A jak stráví nová posila vánoční svátky? „Každý řeší dovolenou jinak, já se ale letos nikam nechystám,” dodává s úsměvem Lukáš Masopust.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články