Unikátní vysílání Slavia TV před Barcelonou! Začínáme v 16:50 | SK Slavia Praha
Více

Unikátní vysílání Slavia TV před Barcelonou! Začínáme v 16:50

Slavia TV si připravila pro fanoušky velké překvapení a unikátní projekt! V 16:50 spouštíme speciální vysílání k zápasu desetiletí s Barcelonou!

Ve středu čeká Slavii domácí utkání Ligy mistrů UEFA proti Barceloně! A Slavia TV připravila na úterní podvečer unikátní vysílání. Program vysílání, které budou moderovat Lukáš "Strašák" Vala a Martin Cihlář jako při domácích zápasech, začíná už v 16:50!

Srkze kamery Slavia TV se budete moci podívat na přímý přenos z úvodu tréninku, přivítáme ve studiu vzácné hosty, podíváme se naposledy před utkáním do kabiny a přineseme rozhovory s hráči. Nebude chybět také příprava na zápas U19 nebo představení soupeře.

Vrcholem speciálního vysílání budou přímé přenosy ze tří tiskových konferencí:

18:30 Předzápasový tisková konference SK Slavia Praha. Hosté: JindřichTrpišovský a Vladimír Coufal

19:30 Předzápasová tisková konference FC Barcelona. Hosté: Ernesto Valverde a vybraný hráč

20:15 Tisková konference za účasti vedení obou klubů k odhalení repliky Středoevropského poháru

Sledujte speciální vysílání před velkým zápasem! Do samotného vysílání se budete moci i zapojit svými dotazy nebo vyhrát skvělé ceny! 


Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články