Uvede se nový kouč bodovým ziskem? Vsaďte si u Chance! | SK Slavia Praha
Více

Uvede se nový kouč bodovým ziskem? Vsaďte si u Chance!

PRAHA/EDEN – Oplatí Slavia Teplicím porážku ze začátku ligy? Vsaďte si u Chance, nového hlavního sponzora, a získejte 200 Kč zdarma na první sázky!
Slavia před devatenáctým kolem vyměnila trenérský tým a čeká ji zápas proti Teplicím, které sešívaným uštědřily v srpnu drtivou porážku. Ani současný stav není pro Slavii nijak příznivý. Teplice prohrály doma jediný zápas a v minulém kole deklasovaly Olomouc 4:0. Ve vzájemných zápasech nepadly v poslední době, až na zmíněnou výjimku, více než dva góly. Potvrdí se tento trend i tentokrát? Kdo se prosadí mezi střelce?

Proč sázet zrovna u Chance?


- Získáte okamžitě a zcela zdarma 200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

- K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši 2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou bez manipulačního poplatku.

Vsaďte si:


Vsaďte si u Chance. Každý nový hráč získá 200 Kč na první sázky! Registrujte se zde.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články