Už v pátek od 18:00 v Edenu s Jihlavou | SK Slavia Praha
Více

Už v pátek od 18:00 v Edenu s Jihlavou

PRAHA – Kvůli úternímu play-off Ligy mistrů čeká už v pátek svěřence trenéra Jaroslava Šilhavého 3. kolo domácí HET ligy. V 18:00 přivítá Slavia v Edenu Jihlavu, utkání vysílá ČT 2.
„Jednoznačně chceme proti Jihlavě vyhrát, uděláme pro vítězství maximum. Také z toho důvodu, abychom se dobře naladili na úterní úvodní zápas s Apoelem a měli po Jihlavě klid na práci před utkáním na Kypru,“ uvedl před utkáním trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

„Věřím, že opět přijde hodně fanoušků a společně to zvládneme, i když Jihlava nebude snadný soupeř. Věřím, že získáme tři body,“ burcuje trenér, který bude mít k dispozici takřka kompletní kádr.

„Jan Sýkora a Jakub Hromada už trénují s týmem naplno, což je výborná zpráva. K dispozici nebude pouze Jirka Bílek,“ vysvětluje trenér sešívaných.

Slavia je úřadující mistr, Jihlava se v minulé sezoně zachraňovala. „Na hřišti to ale určitě jednoduché nebude. Každý zápas je těžký. Ale věřím, že předvedeme povedený výkon a utkání zvládneme,“ přeje si před zápasem útočník Milan Škoda, který je na začátku sezony ve střelecké formě.

„Samozřejmě jsem rád, že když jsem nastoupil od začátku, tak se mi podařilo dát nějaké důležité góly. Ale stejně důležitá jsou pro mě vítězství, takže věřím, že další přidáme v pátek,“ doplňuje Škoda.

Obránce Jan Bořil vidí důležitost utkání stejně. „Jihlava nebude mít v Edenu co zratit. My jsme doma hodně silní, což budeme chtít určitě potvrdit a rozhodně získat tři body,“ komentuje krajní bek.

„Jihlava začne v bloku a bude chtít hrát na brejky, mají rychlé hráče na krajích. My budeme muset rychlé protiútoky eliminovat a naopak po zisku míče jít okamžitě dopředu,“ zakončil receptem na soupeře slávistický zadák.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články