V Lize mistryň se skotským vicemistrem | SK Slavia Praha
Více

V Lize mistryň se skotským vicemistrem

Slávistky poměří síly v úvodním zápase Ligy mistryň se skotským vícemistrem Hibernian FC. První zápas se hraje venku 11. nebo 12. září, odveta v Praze 25. nebo 26.9.

Ohlasy trenéra Kolomazníka a fotbalistek Szewieczkové a Dědinové po losu Ligy mistryň.

„Skotský Hibernian je vítězem kvalifikační skupiny bez ztráty bodů. Pro nás neznámá, otázkou vůbec je, jakým způsobem se soupeř prezentuje. Teď bude čas si obstarat informace, ať jsme dobře připraveni a výhodu určitě vidím v tom, že první utkání odehrajeme venku. Z možností, které se nám nabízely, musíme být se soupeřem spokojeni," komentuje los trenér Kolomazník.

„Osobně mi bylo jedno, jaký tým nás potká, jelikož si myslím, že máme ambice a kvalitu na to, abychom přes první kolo postoupily, záleží jak k tomu přistoupíme. Čeká nás skotský soupeř, se kterým jsme ještě žádnou konfrontaci neměly a tým úplně neznám, takže nevím, do čeho jdeme. Věřím, že uděláme všechno proto, abychom hned první zápas venku zvítězily a při domácí odvetě v Edenu fanouškům předvedly hezký fotbal", věří záložnice Szewieczková.

„Každá z nás měla nějaký svůj tip ohledně soupeře, každopádně los nám definitivně přidělil skotský tým Hibernian FC, který vyhrál svou kvalifikační skupinu bez ztráty bodů a proto nás určitě nečeká nic jednoduchého. Věřím, že se na utkání stoprocentně připravíme po všech stránkách. Máme relativně dost času na to, zjistit o soupeři více informaci a takticky se na tento dvojzápas připravit a jednoznačně postoupit do další fáze této soutěže", přidává Dědinová.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články