V MOL Cupu nás čeká domácí derby | SK Slavia Praha
Více

V MOL Cupu nás čeká domácí derby

Slavia se v semifinále MOL Cupu utká doma se Spartou. Termín zápasu bude upřesněn.

Los semifinále MOL Cupu postavil před Slavii v její cestě za obhajobou papírově nejsilnějšího, ale zároveň také nejatraktivnějšího soupeře – našeho rivala z Letné. Utkání se odehraje doma v Sinobo Stadium, oficiální hracím dnem je středa 24. dubna, o přesném datu a čase výkopu (stejně jako o prodeji vstupenek) budeme ještě informovat. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Baník Ostrava a Bohemians 1905, kteří se o postup do finále utkají ve Vítkovicích.

Slavia se se Spartou v domácím poháru naposledy utkala ve čtvrtfinále v ročníku 2009/10 a z obou utkání tehdy vyšla vítězně 1:0. V domácím zápase se v první půli trefil Milan Černý, v odvetě pak vstřelil jediný gól zápasu už v 8. minutě z penalty pro změnu Jaroslav Černý. Sešívaní pak v semifinále narazili na Jablonec, se kterým těsně vypadli po výsledcích 0:1 venku a 2:1 doma.

Sinobo Stadium tak v závěru sezony zažije hned tři domácí derby. Už v neděli 14. dubna vyzveme Spartu před vyprodanými ochozy v rámci 28. kola základní části, následně po odvetě na Chelsea v MOL Cupu a do třetice pravděpodobně ještě na závěr mistrovské části nadstavby FORTUNA:LIGY.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články