V MOL cupu přijede do Edenu Ústí | SK Slavia Praha
Více

V MOL cupu přijede do Edenu Ústí

Ve 3. kole MOL cupu bude hrát Slavia doma v Edenu, soupeřem jí bude FK Ústí nad Labem. Oficiálním hracím termínem je středa 26. září.

Sešívaní zahájí svou cestu za obhajobou triumfu v MOL cupu na domácí půdě v Edenu, kam zavítá FK Ústí nad Labem. S „Armou“ se červenobílí v domácím poháru potkali dvakrát, naposledy před třemi lety, a vzpomínky to nejsou nejrůžovější. V roce 2015 Slavia prohrála ve 3. kole Poháru FAČR v Ústí 2:4 (naše branky dávali Zmrhal a Škoda, ze současného kádru nastoupili ještě Deli, Frydrych a Souček), v roce 2012 pak ve stejné fázi Poháru České pošty vypadli slávisté s Ústím na penalty po výsledku 2:2 (branky dávali Koreš a Škoda, jedinou penaltu neproměnil Karol Kisel).

Ústí dokázalo do 3. kola postoupit přes divizní SK Kladno, na jehož půdě vyhrálo brankami Šupa a Dvořáka 2:1. V současné době vedou ústečtí tabulku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, když ze sedmi zápasů pětkrát vyhráli, jednou remizovali a jednou prohráli.

Oficiálním hracím termínem 3. kola MOL cupu je středa 26. září, utkání se ale ještě může posunout z důvodu pohárové účasti Slavie. O konečném termínu i o prodeji vstupenek budeme informovat na webu a na sociálních sítích.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články