V létě proběhne čtvrtý ročník slávistického kempu | SK Slavia Praha
Více

V létě proběhne čtvrtý ročník slávistického kempu

SK Slavia Praha se dlouhodobě pyšní kvalitní prací s mládeží a výchovou nejlepších fotbalových talentů a reprezentantů. Chcete, aby se vaše dítě účastnilo kempu pod vedením špičkových mládežnických trenérů v klubu, který pro fotbal vychoval velké hráče jako Marek Suchý, Jaromír Zmrhal nebo Tomáš Necid? Přihlaste svého potomka na letní fotbalový kemp SK Slavia Praha!

Pro koho je kemp určený?

Na čtvrtý ročník fotbalového kempu SK Slavia Praha se mohou hlásit hráči ročníku 2006 – 2011, dále pak brankáři narození v letech 2005 – 2009. Kemp je určen jak pro kluky, tak holky. Přihlášení budou na kempu rozděleni do skupin podle mentálních schopností a dovedností. Kempu se navíc mohou účastnit zahraniční hráči, jelikož trenéři kempu mluví anglicky.

Kdy a kde se kemp koná?

Jako tradičně se kemp koná v první dvou týdnech letních prázdnin. První turnus kempu je v termínu 1. – 7. července, druhý pak 8. – 14. 7. Kemp se bude konat v jednom z tréninkových areálu SK Slavia Praha, konkrétní místo bude vzhledem k souběhu více akcí v našich areálech upřesněno.

Kdo děti povede?

O účastníky kempu se budou starat kvalifikovaní a zkušení trenéři, kteří ve Slavii zastávají pozici hlavních trenérů nebo jejich asistentů v kategorii U6 až po U12. Děti mají tak na kempu zajištěnou péči profesionálních trenérů.

Jaká bude náplň kempu?

Pod vedením trenérů mládeže SK Slavia Praha čekají na účastníky kempu specializované fotbalové a brankářské tréninky vycházející z metodiky klubu SK Slavia Praha ve výchově talentů. Pro děti je připraven pestrý program, naplánovány jsou také atletické tréninky, volnočasové aktivity, různé soutěže a také setkání a autogramiáda s vybranými hráči A-týmu.

Jaká je cena?

Cena sedmidenního kempu je 5 500,- Kč, v částce je zahrnuta strava (svačina, oběd, svačina) a pitný režim. Cena je bez ubytování, kemp je veden příměstskou formou.

Kde se na kemp hlásit?

Pro přihlášení na tréninkový kemp nejstaršího českého fotbalového klubu použijte registrační formulář.

Více informací o kempu najdete zde, prohlédněte si také fotogalerii z minulých ročníků. Pokud máte ke kempu další dotazy, neváhejte se zeptat organizátora kempu Michala Nováka.



Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články