V neděli od 17:00 proti Karviné | SK Slavia Praha
Více

V neděli od 17:00 proti Karviné

Slávisty čeká v neděli od 17:00 utkání 18. kola FORTUNA:LIGY, ve kterém na svém hřišti přivítá v tabulce poslední postavenou Karvinou.

Ačkoliv se náš nedělní soupeř z Karviné nachází až na posledním místě tabulky FORTUNA:LIGY, asistent trenéra Jaroslav Köstl rozhodně nevyhlíží jednoduchý zápas. „Čeká nás zápas v současné chvíli s trochu nevyzpytatelným soupeřem. Karviná vyměnila trenéra, uhráli skvělý výsledek v Plzni, ale i samotný výkon byl velice dobrý. Zahráli výborně do ofenzívy, například útočník Petráň. Nečeká nás rozhodně nic jednoduchého. Jsme navíc po smutném středečním večeru s Interem Milán. Doufáme, že se zmobilizujeme a uděláme vše pro to, abychom uspěli. Výsledkové postavení Karviné možná trochu mate, protože zápasy pro ně neprobíhaly zcela optimálně výsledkově, ale jejich výkony špatné nebyly, takže se na zápas musíme dobře připravit, a to hlavně psychicky, protože fyzicky to kluci zvládnou,“ pevně věří asistent trenéra.

Obdobně náročnost blížícího se duelu vnímá i defenzivní univerzál Ladislav Takács. „Karviná po změně trenéra hrála 1:1 s Plzní, kde podala skvělý výkon. Nečeká nás snadná práce. Připravíme se na ně ale stejně jako na každého jiného soupeře. Chceme jednoznačně vyhrát. Zklamání z Interu v nás stále je, ale musíme se rychle přesměrovat na ligu. Musíme mít hlavy nahoře a jít do zápasu s tím, že ho zvládneme a vyhrajeme,“ nepřipouští si jiný výsledek.

Asistent trenéra Jaroslav Köstl se v preview ještě vrátil k výsledku z posledního ligového kola, ve kterém sešívaní ztratili dva body za bezbrankovou remízu. Samotnou ztrátu však kvůli tomu, že Slavia hrála celý druhý poločas v deseti, nebere fatálně. „Výsledek 0:0 z Olomouce po průběhu, který zápas měl, jako krizový nebereme. Doufáme, že proti Karviné najedeme opět na vítěznou vlnu a ve stejném stylu to dojedeme až do konce kalendářního roku. Pak se připravíme v klidu na jarní boje,“ věří v poklidný konec podzimu.

„Nechceme nic nechat na náhodě. Jdeme vyhrát a předvést dobrý výkon. Po prohře s Interem chceme potěšit fanoušky, všechny lidi v klubu a i nás samotné. Jdeme si jednoznačně pro vítězství,“ vyzývá do boje na závěr Ladislav Takács.

Více najdete v předzápasovém preview na Slavia TV.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články