V neděli před zápasem Fanzona ke Dni válečných veteránů | SK Slavia Praha
Více

V neděli před zápasem Fanzona ke Dni válečných veteránů

V neděli 11. listopadu hraje opět Slavie. Doma v Edenu přivítá v rámci dalšího kola FORTUNA:LIGY soupeře ze Zlína. Výkop je v 17 hodin. Nenechte si ujít před zápasem velkou Fanzonu, která bude věnována mezinárodnímu Dni válečných veteránů.

Velká Fanzona před zápasem

  • Ve Fanzoně se můžete těšit na celodenní program. Od 11 hodin 11 minut bude probíhat fanzona s vojenskou tematikou při příležitosti mezinárodního Dne válečných veteránů. Před Edenem bude k vidění výstava historických vozidel a vojenské techniky. Zájemci si budou moci zakoupit i květ vlčího máku, výtěžek z podeje bude věnován na pomoc válečným veteránům.
  • Při příležitosti svátku svatého Martina se mohou návštěvníci Fanzony také těšit na ochutnávku svatomartinských vín.
  • Součástí velké Fanzony budou i stánky Fanshopu, Tribuny Sever, společnosti FORTUNA nebo stánek Emil Frey Select.
  • S Emil Frey Select si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Princip soutěže je jednoduchý. Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve Fanzoně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend!

Vstupenky na zápas se Zlínem

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1 už od 210 korun. Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky online, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2.
  • Slavia ve spolupráci s Nadačním Fondem REGI BASE I. (NFRB) pozvala na zápas se Zlínem do Edenu válečné veterány. Všichni vojáci a váleční veteráni mají vstup zdarma. Každý voják dostane vstupenku zdarma na pokladně v Edenu po předložení vojenského dokladu. Veteráni dostanou vstupenku zdarma od Nadačního Fondu REGI BASE I. (NFRB).
  • Vstupenky jsou k dostání i na pokladnách v Edenu během jejich otevírací doby. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro seniory nad 63 let a 10 procent pro držitele průkazu ZTP/TP.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 do 19 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. V předprodeji vstupenek v den zápasu budou v prodeji také vstupenky na pohárové osmifinále Slavie s Chrudimí (pátek 16. listopadu v 18:30 hodin) a na venkovní zápas Slavie v Karviné do sektoru hostů (sobota 24. listopadu ve 14 hodin).

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm rozsáhlý rozhovor s Jakubem Jugasem, informace o prosincových tradičních mládežnických turnajích Fair Play Cup a Bican Cup. Těšit se můžete opět na pokračování seriálu Spolu píšeme historii o významných slávistech – tentokrát se zaměřením na Františka Soukupa a Jaroslava Preisse. Připomeneme si i zajímavá historická slávistická jubilea. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 15 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Eden Areny nemohou vnášet na stadion.

Novinky ve Fanshopu

  • Ke Dni válečných veteránů připravil Fanshop Slavie v Edenu speciální kolekci army šály, kšiltovky, vojenské známky a trička Veterán z Edenu. Vybrat si můžete také z řady zimních novinek – bundy, čepice, rukavice a šály. Už teď můžete také zakoupit kalendář a diáře pro rok 2019. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Stánky s občerstvením budou před Edenem otevřeny už od 11:11 hodin. V nabídce bude Svatomartinské víno a pochutiny spojené s oslavami svátku svatého Martina. Ve stáncích na stadionu se také budete moci zahřát svařeným vínem.

Před zápasem zazní hymna České republiky

  • Při příležitosti Dne válečných veteránů zazní před výkopem hymna České republiky v podání členů armádního sboru.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie se Zlínem začíná v 17 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články