V neděli s Baníkem Ostrava! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V neděli s Baníkem Ostrava! Informace pro fanoušky

Po čtvrtečním utkání v Seville čeká slávisty další zápas FORTUNA:LIGY. Na domácím hřišti v Sinobo Stadium přivítají v neděli 10. března od 17:30 hodin Baník Ostrava. Slávisté se představí před domácími fanoušky poprvé v nových domácích sešívaných dresech PUMA.

Vstupenky

Vstupenky jsou v prodeji online i na pokladnách Sinobo Stadium v rámci jejich otevírací doby. Lístek také můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. Vstupenka na zápas s Baníkem Ostrava bude platit také jako vstupenka na Ligu mistryň s Bayernem Mnichov. Vstupenku si tedy po zápase uschovejte a budete mít vstup na utkání prestižní ženské fotbalové soutěže zdarma. Vstupenky na Baník se prodávají v cenové kategorii Z2, v prodeji jsou stále i jarní permanentky. Výkop zápasu je v 17:30 hodin, brány Sinobo Stadium se otevírají v 16 hodin.

Autogramiáda slávistek

Přijďte se vyfotit nebo si nechat podepsat kartičku od fotbalistek Slavie, které ve středu 20. března čeká čtvrtfinále Ligy mistryň s Bayernem Mnichov. Podepisovat se budou Kateřina Svitková, Petra Divišová, Bára Votíková, Eva Bartoňová a Tereza Szewieczková. Autogramiáda startuje v 16:45 hodin v útrobách stadionu na platformě naproti vstupu číslo 1.

Fanzona

Před zápasem se stavte ve Fanzoně před stadionem, kde bude stánek Emil Frey Select. S Emil Frey Select si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Princip soutěže je jednoduchý. Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve Fanzoně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend!

Předzápasové studio Slavia

Před tribunou J. W. Maddena nebude chybět ani tentokrát předzápasové studio Slavia, které bude zaměřeno na blížící se čtvrtfinálový zápas Ligy mistryň s Bayernem Mnichov. Moderátoři Martin Cihlář a Strašák v něm přivítají hráčku Slavie Kateřinu Svitkovou.

Zápasový magazín

U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm velký rozhovor s Lukášem Masopustem. Nebude chybět pokračování seriálu o Středoevropském poháru nebo představení posil v týmu fotbalistek Slavie. Přečíst si můžete informace o slávistických letních kempech pro mladé fotbalisty. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novou domácí zápasovou sadu! Buďte jako hráč a vybavte se originálními PUMA dresy, trenkami a stulpnami. V nabídce jsou čtyři varianty dresů – originální pro hráče, dětské, repliky s volnějším střihem a pohárová verze s bílými zády. Nechybí také nová jarní kolekce triček a šál. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude od 15:30 do 17:30 hodin stát před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce v okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

Fanoušci mohou využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s děkovačkou Tribuny Sever s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun.

Otevírací doba pokladen

Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu.

Úschovna zavazadel

Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 15:30 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Parkování

K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 250 korun a zakoupit si ho můžete předem zde. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Radio Slavia

Zápas Slavie s Baníkem Ostrava začíná v 17:30 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články