V neděli v Edenu s Brnem | SK Slavia Praha
Více

V neděli v Edenu s Brnem

PRAHA/EDEN – Posledním kolem před další reprezentační přestávkou pokračuje HET liga. Sešívaní přivítají v neděli od 18:00 v Edenu Brno. Utkání vysílá živě televizní stanice O2 TV Sport.
Slávisté měli náročný program. V týdnu absolvovali dva dlouhé přelety do Astany k zápasu Evropské ligy: „Ještě trávíme zápas Evropské ligy. Ten výsledek, byť není tříbodový, je povzbuzením pro všechny. Ale musíme se rychle přeorientovat na ligu a nemyslet si, že Brno bude snadný soupeře. Byť teď mají své problémy, neočekávám, že to bude jednoduchý zápas,“ říká trenér Jaroslav Šilhavý.

Po remíze ve Zlíně má trenér pro domácí zápas s Brnem jasný cíl: „Dostali se do problémů a určitě z nich budou chtít co nejdříve vyklouznout. Nicméně my hrajeme doma a chceme vyhrát. Byť Brno určitě bude bojovat a trenér jim určitě bude říkat, že když porazili doma Spartu, tak proč by nemohli bodovat tady u nás. Ale pro nás je jasným úkolem tenhle zápas vyhrát,“ vyřkl své očekávání Jaroslav Šilhavý.

Na poslední vzájemný zápas sešívaní vzpomínají velice rádi, památná výhra 4:0 na Strahově totiž znamenala zisk mistrovského titulu. Čtyři góly vstřelila Slavia Brnu po vystřídání brankáře Melichárka, který bude nyní proti Slavii chybět, v posledním ligovém zápase proti Karviné byl totiž vyloučen: „Melichárek je samozřejmě výborný brankář. Věřím, že by to mohlo být podobné jako v posledním zápase minulé sezony na Strahově, kdy jsme po jeho střídání dali góly,“ říká k absenci brankářské jedničky soupeře Jaroslav Šilhavý.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články