V osmifinále MOL Cupu doma proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

V osmifinále MOL Cupu doma proti Zlínu

Čtvrteční los domácí pohárové soutěže rozhodl, že slávisté v osmifinále MOL Cupu narazí na FC Fastav Zlín. Utkání odehrají na domácím stadionu, termín bude upřesněn.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského ve 3. kole vyřadili třetiligové Velvary. Sešívaní hrající v kombinované sestavě s debutanty Antonínem Kinským, Františkem Matysem a Madsem Emilem Madsenem o poločase prohrávali 0:2, obrat a výhru 4:2 zařídil po pauze Nicolae Stanciu, autor hattricku a jedné asistence. Gólově se prosadil i Ibrahim Traoré.

Příští soupeř sešívaných ve stejné fázi porazil v prodloužení MFK Vyškov, vítěznou branku Zlína na 2:1 vstřelil Vraštil ve 114. minutě. 

Osmifinále je posledním fází, která je na programu během podzimní části sezony. Oficiální hrací den je středa 27. října. Čtvrtfinále se bude hrát v březnu příštího roku.

Sešívaní v letošním ročníku pohárové soutěže obhajují prvenství. O triumfu 20. května rozhodl proti domácí Plzni ve Štruncových sadech Abdallah Sima.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články