V pátek utkání s Baníkem - info o vstupenkách | SK Slavia Praha
Více

V pátek utkání s Baníkem - info o vstupenkách

EDEN - V pátek 19. července čeká Slavii první zápas v nové sezoně. Do Edenu přijede Baník Ostrava. Výkop je ve 20:15 hodin.
Vstupenky si můžete zakoupit z pohodlí domova přes internet na stránkách ticketportal.cz zde nebo v předprodeji vstupenek na stadionu v Edenu (pokladny u vstupu číslo 4 u železniční trati).

Jednorázové vstupenky na zápas s Baníkem Ostrava pořídíte od 160-ti korun. Uplatnit můžete slevu až 20 procent.

Ceník jednorázových vstupenek najdete zde

Informace o vstupenkách do sektoru hostů

Prodej vstupenek přes internet 

Vstupenky do sektoru hostů je možné zakoupit z pohodlí domova odkudkoliv přes internet prostřednictvím sítě ticketportal.cz zde. Internetový prodej vstupenek do sektoru hostů bude spuštěn v úterý 16. července v 9 hodin ráno. 

Prodej vstupenek u pokladen 

Vstupenky do sektoru hostů budou na základě dohody mezi Slavií a Baníkem k dostání od pondělí 15. července v Ostravě a jejich distribuci i prodej zajišťuje Baník Ostrava. Část kvóty vstupenek pro příznivce hostujícího celku bude v prodeji od pátku 12. července až do čtvrtka 18. července i u pokladen na stadionu v Edenu.

V rámci principu spoluzodpovědnosti klubu za své fanoušky, který prosazuje FAČR, respektoval FC Baník Ostrava návrh Slavie, že
v den utkání se v Edenu vstupenky do sektoru hostů prodávat nebudou. Toto opatření vychází i ze žádosti vlastníka stadionu v Edenu, neboť již od pátku 19. července začnou v okolí stadionu platit některá provozní omezení v souvislosti s přípravou úterního koncertu skupiny Depeche Mode.

Žádáme proto fanoušky hostujícího celku, aby tuto ticketingovou strategii respektovali a včas si ve vlastním zájmu vstupenku zajistili, sledovali oficiální web, kontaktovali svůj klub a případně se domluvili touto cestou na zajištění vstupenky.

Otevírací doba předprodeje vstupenek v Edenu

Pokladny u vstupu číslo 4

Pondělí: 12:00 – 17:30
Úterý: 12:00 – 17:30
Středa: 13:00 – 19:00
Čtvrtek: 12:00 – 17:30
Pátek: 9:00 – 16:00

V pátek 12. července je otevírací doba 13:00 – 20:00

Informace pro členy Fanklubu:

Fanoušci Slavie si mohou vstupenky objednat přes sekretariát Fanklubu na e-mailu sekretariat@slavista.cz Tuto službu zajišťuje Fanklub pro členy Fanklubu i Odboru přátel zdarma.

Informace pro členy FO-OP SK Slavia Praha:

Fanoušci Slavie si mohou vstupenky objednat přes sekretariát Odboru přátel na e-mailu fo-sk-slavia@volny.cz Tuto službu zajišťuje Odbor přátel pro všechny fanoušky už téměř padesát let. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články