V sobotu od 14:00 exhibice pro Jakoubka Jandu | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 14:00 exhibice pro Jakoubka Jandu

​V sobotu 4. září se ve Strakonicích uskuteční charitativní den pro malého Jakoubka Jandu. Můžete se těšit na řadu osobností nedávné slávistické historie a hlavně na exhibiční fotbalový zápas.

Malý Jakoubek, syn bývalého hráče Slavie Petra Jandy, je v domácím léčení a pravidelně podstupuje rehabilitace na specializovaných klinikách. Na jeho léčbu přispěli nejen slávisté, ale i ostatní fanoušci už přes 3 miliony korun.

Odbor přátel Slavie připravuje ve spolupráci se Slavií celodenní akci na podporu malého Jakoubka. Výtěžek z tohoto charitativního zápasu pak poputuje na konto Jakoubka. Více o příběhu Jakoubka Jandy se můžete dočíst zde

Přispět můžete i v charitativní online dražbě dresů zde. Přihazovat můžete na podepsaný dres Petra Jandy, Davida a Karla Jarolíma, Patrika Schicka nebo čestné permanentky na letošní sezonu. Aukce začínají na symbolické ceně 1892 Kč. Na místě budou v prodeji plakáty s hráči, kteří nastoupí v exhibici, za dvacet korun.

Samotná akce se bude konat v sobotu 4. září na stadionu Na Křemelce ve Strakonicích a hlavním tahákem bude exhibiční zápas mezi úspěšným týmem Slavie z roku 2007 a týmem osobností Petra Jandy. Na co se můžete těšit?

Program:

  • 10:30 zápasy výběrů U13 chlapců a dívek mezi okresy Strakonice a Písek
  • 12:00 fotbalové utkání fanoušků OP Slavia Strakonice – Fanklub Sparta Písek
  • 14:00 Janda Team – Slavia Praha 2007

Vstupné dospělí je 150,- Kč pro děti, ženy a důchodce je vstupné 80,- Kč. U vstupu si prosím vydesifinkujte ruce, nasaďte ochranu dýchacích cest a předložte očkování, potvrzení o prodělání nemoci, nebo test na covid. Na místě bude bohatý doprovodný program nejen pro děti. Parkování je k dispozici u plaveckého bazénu nebo u Lidlu.

O poločase hlavního zápasu proběhne dražba dresů, po skočení zápasu autogramiáda. Veškerý výtěžek z akce bude věnován na konto dvouletého Jakoubka Jandy.

Slavia 2007: Vladimír Šmicer, Dušan Švento, Zdeněk Šenkeřík, David Kalivoda, František Dřížďal, Michal Vorel, Tomáš Necid, Stanislav Vlček, Michal Švec, Jaroslav Černý, Jakub Diviš, Martin Latka, Ondřej Šourek, Matej Krajčík, Petr Trapp, Michal Švec, Pavel Fořt, Zdeněk Zlámal, Mickael Tavares a Tijani Belaid

Janda team: Jan Koller, Milan Škoda, Jakub Kohák, Martin Fenin, Marek Suchý, Petr Janda, Martin Dostál, Tomáš Mičola, Radim Nečas, Tomáš Jablonský, Ondřej Vrzal, Štěpán Koreš, Martin Jirouš, Michal Held, Miroslav Samoel, Jan Blažek, Kamil Vacek, Josef Jindřišek a hrající trenér Luboš Kozel

Zápas bude čistě exhibiční, cílem je pobavit diváky, ale především za pomoci partnerů a diváků vybrat co nejvyšší částku na podporu Jakoubka. Tým Slavie z roku 2007 se takto sejde vůbec poprvé od té doby, nenechte si to ujít. Kromě zápasu se můžete těšit i na autogramiádu.

Vstupenky budou v prodeji na místě, veškeré informace včetně podrobného programu, naleznete zde.

Na internetových stránkách www.projakoubka.cz je zveřejněn celý příběh malého bojovníka spolu s dalšími informacemi o jeho aktuálním zdravotním stavu a o možnostech konkrétní pomoci.

Na pomoc Jakoubkovi Jandovi je zřízen účet u neziskového sdružení DONOR, kam mohou lidé přispívat na základě svých možností jakoukoliv finanční částkou.

  • Číslo účtu: 2362424002/5500

Přes webové stránky nebo sociální sítě lze také poslat vzkaz a slova podpory nejen Jakoubkovi, ale i jeho rodičům.

Pomoci lze také nákupem speciálního náramku, který je k dostání ve Fanshopu Slavie v Edenu a v prodejně TS Store v Edenu. Náramek stojí 100 Kč.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články