V sobotu od 16:00 v Příbrami | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 16:00 v Příbrami

PRAHA - Slavii čeká v rámci 27. kola zápas v Příbrami. V sobotu se od 16:00 utká s momentálně šestým celkem tabulky.
Trenér Miroslav Beránek připustil, že tým není zdravotně zcela v pořádku. „Nebudeme kompletní, ale konkrétní být nechci.“ Jaký je podle něj recept na sobotu? „Pokusíme se navázat na výkon s Budějovicemi, který jsme předvedli v prvním poločase,“ nastiňuje strategii sešívaných.

Slavia v minulém kole získala doma konečně tři body. „Věřím, že nám výhra pomůže, cítím, že bychom se mohli zlepšit a zklidnit v ofenzivě. Chceme se prezentovat dobrou defenzivou i kvalitní ofenzivou, která by nám pomohla k úspěchu,“ předestírá trenér Slavie.

Stoper Jiří Bílek ví, že to sešívaní nebudou mít jednoduché. „Čeká nás těžký zápas, Příbram je kvalitní soupeř, který hraje o poháry. Mají formu, bude to složité.“ Přesto však chtějí sešívaní urvat vítězství. „Máme před sebou ještě čtyři zápasy a chceme v nich získat maximum bodů,“ říká Bílek.

I on věří, že Slavii pomohla předešlá výhra k větší psychické pohodě. „Doufám, že z nás tlak trochu spadl a že budeme uvolněnější. Uděláme maximum pro to, abychom se s tím poprali,“ hlásí.

S tím souhlasí i Aldo Baéz. „Předtím to pro nás bylo možná trochu zvláštní, ale vyhráli jsme doma, v kabině je jiná nálada a doufám, že uspějeme i venku. Čekají nás ještě čtyři kola a my rozhodně nepatříme tam, kde se momentálně v tabulce nacházíme. Patříme výš,“ neskládá před koncem soutěže zbraně.

Prvním krokem na cestě za body je Příbram. „Očekávám, že to bude kvalitní zápas, protože víme, že Příbram je doma silná a v posledních kolech vyhrává. Čeká nás těžký soupeř, ale připravujeme se na něj už týden,“ věří v úspěch Baéz.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články