V sobotu v Edenu s Jabloncem! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

V sobotu v Edenu s Jabloncem! Informace pro fanoušky

V sobotu 18. srpna je v Edenu na programu další zápas naší Slavie! V rámci 5. kola FORTUNA:LIGY přivítají červenobílí FK Jablonec. Zápas začíná v 19 hodin. Eden Arena bude otevřena od 17:30 hodin.

Se vstupenkou na Jablonec předkupní právo na zápas s Plzní

  • Naplňme výzvu fanoušků 15 000 na Jablonec! Pokud nemáte permanentku a nebo vstupenku na Jablonec, je nejvyšší čas si ji pořídit! Vstupenky jsou v prodeji v kategorii Z1 za cenu od 210 korun. Každý fanoušek, který bude mít vstupenku na Jablonec, navíc získá přednostní právo na nákup dvou vstupenek na zápas s Plzní, který očekáváme, že se vyprodá ještě v přednostním prodeji, protože o lístky je velký zájem. Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně si lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde. Využít můžete také krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Ledové osvěžení

  • Rtuť teploměru by se v den zápasu měla opět vyšplhat přes třicet stupňů Celsia. Proto jsme pro fanoušky připravili stejně jako v předchozích letních zápasech „ledové osvěžení“. V koridorech u vstupů číslo 1, 2 a 4 bude podávána voda s ledem zdarma. Před vstupem číslo 4 bude stan se zabudovaným vodním osvěžovačem vzduchu.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s novou posilou Jaroslavem Zeleným. Těšit se můžete na představení osobností v rámci projektu Spolu píšeme historii: Evžena Rošického a Josefa Grusse. Pokračujme také v našem seriálu Cesta Slavie Středoevropským pohárem, tentokrát se zaměřením na dvojzápas s Ambrosianou Milano. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Fanshop nabízí novinky z podzimní kolekce. Na své si přijdou dámy, děti i pánové. Vybrat si mohou například parádní trička ze speciální edice Spolu píšeme historii. Žádnému slávistovi nemůže chybět ani nový domácí dres. Přímo ve Fanshopu jsou k dispozici dresy čisté i dresy s originálními potisky vybraných hráčů. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Sektor Rodiče a děti

  • Připomínáme, že majitelé permanentky do sektoru Rodiče a děti mají ve Fanshopu v Edenu slevu 15 procent na všechny dětské suvenýry a oblečení. V Sektoru Rodiče a děti si mohou malí slávisté hrát i v koridoru, který je vyzdoben slávistickým nábytkem a motivy. Zahrát si mohou stolní fotbálky, zabavit se mohou i malováním na obličej, kreslením křídami a dalšími hrami. Probíhat budou i soutěže o ceny pod dohledem našeho personálu, který děti v případě potřeby během zápasu i pohlídá a zabaví.

Vyhrajte vstupenky na zápas s Viktorií Plzeň!

  • Před zápasem a během zápasu s Jabloncem se můžete zúčastnit soutěže o vstupenky na zápas Slavie s Plzní, který se hraje v sobotu 1. září od 19 hodin v Edenu. Vezměte si s sebou mobilní telefon a sledujte velkoplošné obrazovky na stadionu!

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a vypít si pivo přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a u vstupu číslo 2. V Edenu se v této sezoně čepuje desítka Lobkowicz. V horkém letním podvečeru budou v nabídce opět nanuky. U stánků s občerstvením se nalévají nápoje do vratných kelímků se slávistickým motivem. Záloha na kelímek je 50 korun. K dispozici jsou tři motivy – kelímek se slávistickým logem, a limitované edice s děkovačkou Tribuny Sever a s kanonýrem Milanem Škodou. Upozorňujme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného již použitého kelímku. Obsluha je povinna podávat nápoj vždy do nového kelímku.

Pomoc slávistické mládeži

  • Na platformách u vstupů na stadion jsou umístěny kontejnery, kam můžete vhodit svůj vratný kelímek, za který nebudete chtít zpět zálohu. Tímto krokem tak podpoříte projekty slávistické mládeže. Výtěžek z vratných kelímků bude použit na nákup teleskopického kamerového systému pro nahrávání zápasů mládeže. Natáčení videa je ovládáno ze země pomocí ovladačů, kterými lze otáčet kamerou takovým způsobem, aby byly pořízeny ty nejlepší záběry hry naší mládeže. Díky základně v podobě trojnožky lze teleskopickou hlavu zdvihnout až do výše deseti metrů a z této výšky nahrávat utkání. Obsluha kamery současně uvidí v monitoru obraz nahrávaného utkání v reálném čase. Tento teleskopický stojan používají přední anglické a německé kluby.

Pokladny v den zápasu

  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 si stále můžete zakoupit permanentky na zápasy Slavie v sezoně 2018/2019, permanentka platí i na nadstavbovou část FORTUNA:LIGY. Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 12 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2, kde jsou v prodeji jen vstupenky na zápas s Jabloncem, jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Jabloncem začíná v 19 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články