V úterý pohár s Karvinou, permanentkáři zdarma! | SK Slavia Praha
Více

V úterý pohár s Karvinou, permanentkáři zdarma!

V úterý 2. dubna se fotbalisté Slavie utkají v Sinobo Stadium s MFK Karviná o postup do semifinále MOL Cupu. Výkop je v 19:20 hodin. Permanentkáři mají vstup zdarma.

Vstupenky

  • Na utkání budou otevřeny všechny tribuny, majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma po předložení permanentky u turniketů bez nutnosti vyzvedávat lístek. Vstupenky pro ostatní fanoušky se prodávají v cenové kategorii Z1. Vstupenky jsou v prodeji online na stránkách Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket, případně lístek můžete vyzvednout i koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu v předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 během otevírací doby pokladen. Brány stadionu se otevírají v 18 hodin.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm velký rozhovor s třetím brankářem Slavie Martinem Kuciakem. Nebude chybět ohlédnutí za čtvrtfinálovým dvojzápasem Ligy mistryň, ve kterém se slávistky utkaly s Bayernem Mnichov. Přečíst si můžete informace o náboru do slávistické fotbalové školičky. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novou domácí zápasovou sadu „Buďte jako hráči“. Vybavíte se tak originálními PUMA dresy, trenkami a stulpnami. V nabídce jsou čtyři varianty dresů – originální pro hráče, dětské, repliky s volnějším střihem a pohárová verze s bílými zády. Dresy si můžete také nechat potisknout vlastním jménem a číslem. Nechybí jarní kolekce triček, šál nebo kšiltovek. Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce v okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem zde. Využít můžete také krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti automobilem, doporučujeme pak využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, dále pak u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a linkách MHD najdete zde.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. Stadion se pro fanoušky otevírá v 18 hodin. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články