VIDEO: To byla paráda! Povedená akce Dannyho synů | SK Slavia Praha
Více

VIDEO: To byla paráda! Povedená akce Dannyho synů

Ve třetím ročníku Slavia International Cup bylo v Edenu k vidění několik krásných fotbalových momentů. Ten nejpovedenější se povedl bratrům Bernardu a Franciscu Gomesovým, synům záložníka A-týmu Slavie Dannyho.

Do konce zápasu ve skupině o deváté místo mezi Slavií a Beijingem Guoan zbývá pět minut. Sešívaní získávají aut na pravé straně hřiště, vhazování se ujímá Francisco Gomes, míč si narazí s Adamem Benešem, následuje nejprve povedená klička, kterou se zbaví dvou soupeřů. Francisco pak přihrávkou našel svého bratra Bernarda, který nejprve obešel obránce, lehkým lobem prostrčil míč zpět na Francisca, ten ho z první svému bratrovi vrátil. Bernardo pak míč poslal levačkou nechytatelně do šibenice.

Velkou radost z povedené akce měl samozřejmě také Danny: „Z gólu a provedení jsem byl nadšený. Byla to krásná akce. Zápas jsem sledoval přímo v Edenu a ze vstřelené branky jsem měl obrovskou radost a hned jsem slavil,“ neskrýval hrdý otec své nadšení.

„Když vidím zápas kluků, tak se jim vždycky po zápase snažím říci, co udělali špatně a co se jim naopak povedlo. Snažím se jim to vysvětlit a poradit hlavně jako otec, ale také jako profesionální fotbalista,“ prozradil Danny, jak pomáhá svým synům v dalším rozvoji. Od svého otce slyšeli mladí fotbalisté slova chvály: „Za gól jsem je samozřejmě pochválil. Jsem pyšný otec a kluci jsou mými idoly,“ řekl portugalský záložník Danny..

Video parádní gólové akce Francisca a Bernarda:




Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články