VYPRODÁNO! Ve středu premiéra 8. dílu TOTÁLN! SEZONY | SK Slavia Praha
Více

VYPRODÁNO! Ve středu premiéra 8. dílu TOTÁLN! SEZONY

Ve středu 11. září se uskuteční slavnostní premiéra 8. dílu TOTÁLNÍ SEZONY. Můžete se také těšit na velkou besedu s předsedou představenstva, hlavním trenérem a hráči!

Vstupenky na finále Totální sezony byly vyprodány!
Pokud jste však členy klubu Slavia, přihlašovat se stále můžete na adrese: slavia@slavia.cz.

Přijďte si vychutnat poslední díl unikátního slávistického seriálu, kterým se uzavře velkolepá slávistická jízda v TOTÁLNÍ SEZONĚ. Slavnostní předpremiéra se uskuteční ve středu 11. března v Multikině Premiere Cinemas v Praze v Hostivaři. Samotné promítání 8. dílu začná v 18:00, po zhlédnutí snímku naváže beseda s opravdu vzácnými hosty! Těmi budou předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík, hlavní trenér Jindřich Trpišovský, odchovanec Tomáš Souček a brankář Ondřej Kolář.

Vstupné na besedu s promítáním je stejné jako dosud ve Slavia Museum - 150 Kč plné vstupné, 100 Kč pro permanentkáře. Středeční premiéra a beseda s hosty je zároveň také speciální akcí pro ty z vás, co si koupili permanentku do Slavia Klubu. Většině majitelům těchto permic přišel v pátek email, skrze který je potřeba nahlásit účast na středeční akci. Pokud jste tak neučinili a chcete dostávat informace o novinkách a bonusech, které jsou součástí vaší prémiové permanentky, napište nám na e-mail: slavia@slavia.cz.

VSTUPENKY NA STŘEDEČNÍ BESEDU A EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRU SI LZE KOUPIT ZDE!

V neděli 15. září bude osmý díl TOTÁLN! SEZONA k vidění na Slavia TV.

Pozor! Pokud jste si v minulosti zakoupili vstupenky na tradiční čtvrteční promítání v muzeu, platí vám na středu a není nutné vstupenky měnit či vracet. A můžete si tak užít slavnostní zakončení a unikátní besedu prostorách kina.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články