Van Kessel a Ščuk opouštějí Slavii | SK Slavia Praha
Více

Van Kessel a Ščuk opouštějí Slavii

Ze Slavie jsou na odchodu dva hráči na přestup. Gino van Kessel míří do Belgie, Jasmin Ščuk do Turecka.

Gino van Kessel přišel do Slavie před dvěma lety a rok před koncem smlouvy odchází do belgického druholigového KSV Roeselare. Ve sešívaném nastoupil pouze k sedmi ligovým zápasům, ve kterých vstřelil dva góly. Po hostováních v Polsku a třetí anglické lize teď odchází do Belgie na přestup.

Záložník Jasmin Ščuk v minulé sezoně hostoval ve druhé turecké lize v klubu Erzurumspor, se kterým postoupil do nejvyšší soutěže. Nyní do tureckého klubu odchází na přestup.

Třetím odchodem ze Slavie je přestup sedmnáctiletého Jana Žambůrka do anglického Brentfordu. „Je to pozůstatek minulosti spolupráce s agenturou Sport Invest. Klub o hráče stál, byla však uplatněna výstupní doložka. Stále platí, že s touto agenturou klub smluvní vztahy na hráče s výjimkou stávajících v klubu neuzavírá. A bez výjimky platí zákaz doložek,“ vysvětlil na svém twitterovém účtu předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články