Vánoční soutěž o produkty Mana | SK Slavia Praha
Více

Vánoční soutěž o produkty Mana

Jako partner ženského týmu si Mana připravila pro fanoušky Slavie soutěž.

Partner ženského týmu Mana si pro slávisty připravil velkou vánoční soutěž o své produkty. Stačí do 24.12. 2020 odpovědět na jednoduchou otázku, zaregistrovat svůj email a můžete vyhrát. Ze všech soutěžících, kteří splní podmínky soutěže, vylosuje Mana deset výherců, kteří obdrží ochutnávkové balení s ManaDrinky a ManaPowdery v obou příchutích a k tomu všemu navíc dárkovou kartu v hodnotě 1 000 Kč. Tu bude možné využít na nákup jakýchkoliv produktů na eshopu mojemana.cz v průběhu celého roku 2021! 

Do soutěže se můžete zapojit na tomto odkazu.

Mana ale odmění všechny soutěžící! Jako poděkování za účast v soutěži pošle všem soutěžícím na emailovou adresu kód se slevou 20 %, kterou budou moci využít na nákup ochutnávkového balení Taster Pack.

Soutěžit o Manu zdarma můžete až do Štědrého dne, tedy do 24. 12. do 23.59. Po svátcích Mana vylosuje 10 výherců, se kterými se ihned spojí a odešle jim jejich výhru. Výsledky soutěže vyhlásí na svém Facebooku a Instagramu.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články