Ve 3. kole MOL Cupu proti Dukle | SK Slavia Praha
Více

Ve 3. kole MOL Cupu proti Dukle

Slavia se ve třetím kole domácího poháru střetne s Duklou Praha. Zápas odehrají sešívaní na domácí půdě.

Čtvrteční los 3. kola MOL Cupu svedl dohromady v malém pražském derby Slavii a Duklu. Sešívaní byli z osudí vytaženi jako první tým a znamená to, že zápas odehrají doma v Sinobo Stadium. Termín zápasu bude upřesněn.

Dukle letošní los MOL Cupu zatím co do vzdáleností přeje a ani jednou zatím nemusela opustit Prahu. V 1. kole porazila 4:0 Admiru, ve 2. kole pak po kontumaci 3:0 přešla přes Aritmu. 

Našemu soupeři patří po čtyřech zápasech v tabulce FNL zatím průběžná čtvrtá příčka za dvě výhry, jednu remízu a jednu prohru. V loňském ročníku naší druhé nejvyšší soutěže zůstali Pražané po 30 odehraných zápasech na 3. místě, což znamenalo, že jim jen těsně unikl administrativní posun do FORTUNA:LIGY (kterého se dočkaly Pardubice a Brno).

Sešívaní se s Duklou naposledy střetli v sezoně 2018/19. Na domácí půdě vyhrála Slavia 4:1, když se dvakrát trefil Miroslav Stoch (jeho první branka levačkou zpoza vápna se stala gólem roku 2018). Na Julisce pak slávisté zvítězili dokonce 5:1, když se dvakrát trefil pro změnu Josef Hušbauer.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články