Ve 3. kole MOL Cupu proti Slovanu Velvary | SK Slavia Praha
Více

Ve 3. kole MOL Cupu proti Slovanu Velvary

Sešívaní se ve třetím kole domácího poháru střetnou s FC Slovan Velvary. Zápas Slavia odehraje na venkovní půdě.

Páteční los 3. kola MOL Cupu svedl dohromady vítěze posledního ročníku poháru proti třetiligovým Velvarům. Velvary byly v osudí mezi nelicenčními týmy, a proto budou hrát zápas v domácím prostředí. Oficiálním termínem odehrání zápasů 3. kola MOL Cupu je středa 22. září.

Zatímco pro sešívané půjde v této sezoně o první utkání v domácím poháru, Velvary mají za sebou už dvě odehraná kola. Nejprve si poradily poměrem 4:1 s divizním Slaným, poté porazily doma 3:1 také divizní Chomutov.

Velvary momentálně hrají skupina B ČFL a po šesti odehraných kolech se nacházejí na třetím místě s 11 body a skóre 8:4. V posledních dvou utkáních remizovaly 2:2 na hřišti Brozan a prohrály doma 1:2 s B-týmem Teplic. Letos se dostaly v MOL Cupu o jedno kolo dál než v předchozí sezoně, kde ve druhém kole podlehly Bohemians 0:2.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články