Ve čtvrtek od 18:30 odveta s Arsenalem. Permanentkáři mají vstup zdarma | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek od 18:30 odveta s Arsenalem. Permanentkáři mají vstup zdarma

Slávistky čeká ve čtvrtek 9. září od 18:30 odveta Ligy mistryň proti Arsenalu, kterému v úvodním duelu podlehly 0:3. V Edenu tak budou potřebovat vaši podporu. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní za 100 Kč nebo 50 Kč.

Sešívané vstoupily do letošní kvalifikace Ligy mistryň proti obtížnému soupeři z Londýna a o postup do základní skupiny budou s Arsenalem bojovat v odvetě ve čtvrtek 9. září v Edenu. Výkop utkání je v 18:30.

Otevřena bude Tribuna J. W. Maddena a Tribuna Sever, na utkání je volný zasedací pořádek, můžete se tedy posadit na jakékoliv volné sedadlo na těchto dvou tribunách. Stadion otevírá v 17:30 a otevřen bude vstup číslo 1.

POZOR! Kontrola bezinfekčnosti všech diváků bude pro toto utkání probíhat přímo při vstupu na stadion.

Držitelé permanentních vstupenek

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn díky své permanentní vstupence zdarma. Vzhledem k uzavření části stadionu platí pro utkání volný zasedací pořádek a permanentka není platná na své místo.

Vstup bude umožněn přímo na permanentní vstupenku.

POZOR! Kontrola bezinfekčnosti bude pro toto utkání probíhat přímo při vstupu na stadion. Toto pravidlo platí i pro držitele permanentní vstupenky, kteří jsou již ověření na pokladnách Sinobo stadium. Nezapomeňte si tedy prosím sebou vzít certifikát potvrzující vaši bezinfekčnost, případně se lze prokázat QR kódem v aplikaci Tečka.

Držitelé karty EDENka

EDENkáři si mohou zakoupit vstupenku ve volném prodeji, a to na webu TicketPortal od středy 8. 9. 2021 od 10:00 hodin, nebo v den utkání na pokladnách u vstupu číslo 4, a to od 15:00 do 19:00 hodin.

Cena vstupenky je 100 Kč, děti (do 150 cm či 15 let), ZTP/TP, senioři (od 63 let) pak mohou využít zvýhodněného vstupného ve výši 50 Kč. Slevu lze aplikovat pouze na pokladnách Sinobo Stadium. V případě čerpání slevy bude pro nákup takové vstupenky nutné předložit dokument dokazující oprávnění na čerpání slevy.

Pro vstup na utkání je nutné mít vstupenku (hometicket) v tištěné podobě.

POZOR! Kontrola bezinfekčnosti bude pro toto utkání probíhat přímo při vstupu na stadion. Nezapomeňte si tedy prosím sebou vzít certifikát potvrzující vaši bezinfekčnost, případně se lze prokázat QR kódem v aplikaci Tečka.

Předprodej pro držitele EDENky, kteří si již kartu vyzvedli na pokladnách Sinobo Stadium, nebude z důvodu kontroly bezinfekčnosti až při vstupu na utkání probíhat.

Volný prodej

Vstupenky na utkání žen bude možné zakoupit ve volném prodeji, a to buď na webu TicketPortal od středy 8. 9. 2021 od 10:00 hodin nebo v den utkání na pokladnách u vstupu číslo 4, a to od 15:00 do 19:00 hodin.

Cena vstupenky je 100 Kč, děti (do 150 cm či 15 let), ZTP/TP, senioři (od 63 let) pak mohou využít zvýhodněného vstupného ve výši 50 Kč. Slevu lze aplikovat pouze na pokladnách Sinobo Stadium. V případě čerpání slevy bude pro nákup takové vstupenky nutné předložit dokument dokazující oprávnění na čerpání slevy.

Pro vstup na utkání je nutné mít vstupenku (hometicket) v tištěné podobě.

Vstupenku může zakoupit kdokoliv. Při nákupu ale prosím pamatujte na to, že na stadion budou vpuštěny pouze osoby, které se při vstupu na stadion prokážou platným certifikátem potvrzujícím jejich bezinfekčnost.

Kontrola bezinfekčnosti bude pro toto utkání probíhat přímo při vstupu na stadion. Nezapomeňte si tedy prosím sebou vzít certifikát potvrzující vaši bezinfekčnost, případně se lze prokázat QR kódem v aplikaci Tečka.

Potvrzení bezinfekčnosti

Vzhledem ke kontrole bezinfekčnosti přímo při vstupu na stadion nejsou vydávány vstupenky na jméno.

Fanoušci, kteří se při vstupu neprokážou platným certifikátem potvrzujícím jejich bezinfekčnost a nebudou tak vpuštěni na stadion, ztrácí nárok na refundaci zakoupené vstupenky. 

Jako bezinfekční se bere osoba, která prokáže bezinfekčnost jedním z následujících způsobů:

  • Dokončeným očkováním, od kterého uplynulo 14 a více dní
  • Pozitivním testem, od kterého neuplynulo více než 180 dní
  • Antigenním testem ne starším než 72 hodin
  • PCR testem ne starším než 7 dní

Pro děti do 6 let bude vstup umožněn na základě předložení dokumentu prokazujícího věk dítěte.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články