Ve čtvrtek příprava proti Chrudimi v Čelákovicích | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek příprava proti Chrudimi v Čelákovicích

Slávisté během reprezentační pauzy odehrají ve čtvrtek od 17:00 přípravné utkání proti Chrudimi na hřišti Čelákovic.

Slávisté v nastávající pauze odehrají ve čtvrtek od 17:00 v Čelákovicích přípravné utkání proti Chrudimi. Sešívaný kádr oslabený o hráče, kteří si plní své povinnosti na reprezentačních srazech, doplní hráči z řad B-týmu a mládeže Slavie. Vstupné na utkání činí 80 Kč pro dospělé, 50 kč zlevněné vstupné pro ženy a důchodce, děti do 15 let mají vstup zdarma.

Celé utkání bude možná sledovat prostřednictvím youtube na Slavia TV.

MFK Chrudim byl založen v roce 1923 a po většinu své existence hrál v nižších soutěžích, od minulé sezony pak premiérově nastupuje ve druhé lize. Minulý rok v této soutěži obsadil třinácté místo a v rámci MOL Cupu dokráčel až do osmifinále, ve kterém se v Sinobo Stadium střetl se Slavií. Sešívaní v atraktivním utkání zvítězili zásluhou branek Jana Sýkory, Josefa Hušbauera a Michala Frydrycha 3:1. V letošním ročníku FNL zatím okupuje Chrudim 9. místo se ziskem deseti bodů v sedmi odehraných zápasech.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články