Ve středu od 19:30 pohárové derby | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 19:30 pohárové derby

Ve středu od 19:30 čeká sešívané semifinále domácího MOL Cupu, v rámci kterém přivítají v Sinobo Stadium Spartu.

Co od zápasu očekává trenér Jindřich Trpišovský? „Myslím si, že bude podobné jako v lize. Je to derby. Bude zase plný stadion a bude to nelítostný boj. Stejně jako v lize, tak i v poháru jde o hodně. Ono možná i kdyby to byl přátelák, tak ten zápas bude stejný. Žádný rozdíl tam nevidím. Bude to podobný zápas jako v lize,“ řekl trenér.

Poslední ligové derby bylo hodně vyhrocené: „Doufám, že se bude hrát více fotbal. Bylo tam hodně soubojů, hrálo se čistého času 57 minut, i když bylo 15 minut nastavení, bylo tam ošetřování a video. Je to škoda. Budu rád, když emocí bude méně a bude to více o fotbale," věří Jindřich Trpišovský před středečním duelem.

Oba týmy budou chtít napravit víkendové ligové prohry: „U nás ta porážka vadí více, protože hrajeme o hodně. Otázka je, jestli Sparta nešetřila některé hráče na středu. Určitě je doma nepříjemné prohrát. Oba týmy nepůjdou po neděli v ideálním rozpoložení. Jsou mezi zápasy dva dny. Ukáže se, který tým je na tom lépe a dokáže se z toho oklepat,“ předpovídá trenér.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články