Ve středu proti Ústí. Oba kluby pomůžou Radimu Novákovi | SK Slavia Praha
Více

Ve středu proti Ústí. Oba kluby pomůžou Radimu Novákovi

Ve středu odpoledne odehrají slávisté přípravné utkání proti Ústí nad Labem. Oba týmy podpoří v rámci zápasu vážně nemocného Radima Nováka, bývalého brankáře Severočechů.

Před odletem na herní soustředění v Portugalsku odehrají slávisté ve středu od 13:30 na Stadionu Evžena Rošického přípravné utkání proti Ústí nad Labem. Fanouškům, kteří budou chtít přátelské utkání navštívit, bude k dispozici hlavní tribuna. Vstup A3 přístupný z ulice Diskařská se otevírá hodinu před zápasem, na místě bude k dispozici stánek se základním občerstvením. Parkovací plochy před stadionem jsou omezeny, prosíme proto fanoušky, aby na utkání pokud možno dorazili městskou hromadnou dopravou. Pro diváky, kteří na stadionu nemohou být osobně, bude utkání v přímém přenosu vysílat Slavia TV.

Po domluvě s FK Ústí nad Labem se SK Slavia Praha přidá k vyjádření podpory bývalému ligovému brankáři Radimu Novákovi, který právě za Ústí nad Labem chytal a dvakrát s ním postoupil do nejvyšší fotbalové soutěže. Radim Novák bohužel onemocněl těžkou formou rakoviny a pro alternativní léčbu potřebuje získat určitý finanční obnos.

Vstupné na středeční přípravné utkání mezi Slavií a Ústím bude po domluvě obou celků dobrovolné. U vstupu na stadion bude připravena nádoba na dobrovolné vstupné, ze kterého půjde celý výtěžek na pomoc Radimu Novákovi. Tomu mimo jiné pomáhá i řada hráčů z kabiny A-týmu Slavie, někteří z nich se s ním potkali i během svých kariér. Tak pomozte i vy! Rodina a přátelé založili na podporu Radima Nováka transparentní účet, kdo chce pomoci, může poslat příspěvek na účet 4192599043/0800. Více informací naleznete zde.  

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články