Ve středu v Edenu Liga mistryň | SK Slavia Praha
Více

Ve středu v Edenu Liga mistryň

PRAHA – V Edenu se bude opět po roce hrát Liga mistryň. Přijďte ve středu dovézt slávistky k postupu mezi šestnáct nejlepších ženských týmů Evropy!

Vstupenky na utkání

Lístky na zápas se prodávají za 100 korun pro dospělé a za 50 korun pro děti do 15 let bez možnosti uplatnění dalších slev. Vstupenky můžete koupit online anebo na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 od 13 hodin až do konce prvního poločasu. Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí.

Na pokladnách bude možné koupit i vstupenky na nadcházející domácí zápas s Libercem, a zároveň je středa posledním dnem předprodeje lístků pro permanentkáře na domácí zápas s Villarrealem. Fanoušci si mohou koupit i lístky na venkovní pohárová utkání ve Villarrealu a Tel Avivu.

Permanentkáři vstup zdarma

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. 

Vstup na stadion

Eden se otevírá hodinu před výkopem, tedy v 17:30. Otevřen bude pouze vstup č. 1. Na stadionu bude otevřena jen Tribuna Sever a dolní sektory tribuny Johna Williama Maddena. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Stream na TV Slavia 

U vstupu na stadion, ve fanshopu a na pokladnách bude k dispozici zápasový magazín Poločas zdarma. Pokud nezamíříte na utkání do Edenu, budete ho moci sledovat na TV Slavia.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články