Volná místa na letní kempy v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Volná místa na letní kempy v Edenu

Slavia pořádá ve spolupráci s Coerver dva fotbalové kempy pro chlapce a dívky. Volná místa jsou stále k dispozici, přihlaste i své děti.

SK Slavia Praha pořádá ve spolupráci Coerver Coaching fotbalové kempy pro chlapce i dívky. Děti čeká 25 hodin tréninků pod vedením proškolených a licencovaných trenérů, testy fotbalových a pohybových dovedností, turnaje trojic, nebo soutěže 1 na 1 o zajímavé ceny, které vaše děti jistě potěší.

Kromě toho, že budou mít účastníci možnost objevit, nebo dále významně rozvinout své fotbalové schopnosti, odnesou si s sebou domů i cennou výbavu, která si jim jistě do budoucna hodí. Děti dostanou zdarma značkový fotbalový dres s vlastním jménem, trenýrky a štulpny. Součástí kempu je i ubytování, stravování a zajištění pravidelného pitného režimu. Rodiče budou mít k dispozici navíc i fotogalerie a každodenní zpravodajství o dění v kempu na Facebooku.

Kempy se konají ve dvou termínech, a to konkrétně 30. 6. až 5. 7. 2019 a 14. 7 až 19. 7. 2019. Celý kemp se odehraje v tréninkovém centru v Edenu. Pro více informací o organizaci kempu a způsobu přihlášení navštivte http://coerver.cz/reference/sk-slavia-praha.html.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články