Vsaďte si na Slavii a získejte zdarma 200 Kč na první sázky u Chance | SK Slavia Praha
Více

Vsaďte si na Slavii a získejte zdarma 200 Kč na první sázky u Chance

EDEN – Ligová sezona začíná domácím duelem proti ostravskému Baníku. Vsaďte si na zápas u Chance, nového hlavního sponzora, a získejte 200 korun zdarma na první sázky!
Porazí Slavia ve svém prvním domácím zápase v nové sezoně Baník? Kdo se zapíše mezi střelce? Kolik v utkání padne celkem branek? Na to vše a mnoho dalšího si můžete vsadit u sázkové kanceláře Chance - nového hlavního partnera SK Slavia Praha.

Proč sázet zrovna u Chance?


Získáte okamžitě a zcela zdarma
200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši
2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou nyní bez manipulačního poplatku.

Vsaďte si u Chance na svůj oblíbený tým v prvním zápase sezony!


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články