Všechny akce v muzeu Slavie zatím pozastaveny! | SK Slavia Praha
Více

Všechny akce v muzeu Slavie zatím pozastaveny!

Až do odvolání jsou pozastaveny všechny akce ve Slavia Museum. Nebude se zatím konat ani víkendová akce Rok od SUPERPOSTUPU, kdy měly v muzeu probíhat projekce zápasů Slavie se Sevillou a Mladou Boleslaví.

Při této příležitosti připravujeme na celý víkend 14. a 15. března promítání venkovního i domácího zápasu se Sevillou v prostorách muzea Slavie v Sinobo Stadium.

V sobotu 14. března navíc bude možné na velkoplošné obrazovce v prvním patře sledovat živě ligové utkání Slavie v Mladé Boleslavi, které má výkop v 17 hodin.

V neděli 15. března se můžete těšit opět kromě promítání také na besedu se zajímavými hosty, tématem bude samozřejmě super dvojzápas Slavie se Sevillou.

Informace o hostech besedy a o časovém harmonogramu promítání budou upřesněny začátkem tohoto týdne.

Pokud si koupíte vstupenky s předstihem, získáte navíc podepsaný plakát hráčů A-týmu, jak slaví postup do čtvrtfinále Evropské ligy UEFA před Tribunou Sever.

Vstupenky můžete kupovat on-line přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci otevírací doby předprodeje vstupenek. Zakoupená vstupenka platí jak na akce spojené s promítáním zápasů se Sevillou, tak na prohlídku muzea Slavie a Stadium Tour.

Ceník vstupenek do muzea Slavie a na Stadium Tour najdete zde.

Slavia Museum a Stadium Tour budou v sobotu 14. března a v neděli 15. března otevřeny tradičně od 10 hodin. 

K památnému dvojzápasu se Sevillou připravuje Fanshop kolekci speciálních triček. 

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články