Vstupenky do Liberce v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky do Liberce v prodeji

Slávisté hrají v neděli 21. října v Liberci a pravidelně je zde žene kupředu silná podpora! Vyrazte na sever Čech i nyní, vstupenky jsou v prodeji v Edenu.

Červenobílí se v Liberci představí po reprezentační přestávce v neděli 21. října od 17 hodin. Pokud chcete slávisty ve 12. ligovém kole podpořit přímo na stadionu U Nisy, můžete si vstupenky na utkání zakoupit s předstihem už nyní na pokladnách v Edenu dle jejich otevírací doby. Cena lístku je 200 korun.

Sektor hostů je umístěn na Západní tribuně a má kapacitu 600 míst. Pokud se vyprodají, budou po dohodě obou klubů do prodeje uvolňovány postupně další sektory na Západní tribuně. Ta se nachází za bránou a její celková kapacita je 2 000 míst.

V souladu s Návštěvním řádem nebudou na Hlavní, Severní a Východní tribunu vpouštění fanoušci s klubovými symboly Slavie Praha. Tito budou směřování dle kapacity do sektoru hostů nebo na Západní tribunu. Chcete-li si tak vstupenky zakoupit online prostřednictvím Ticketportalu, zvolte rovnou Západní tribunu, abyste předešli případným komplikacím. 

Při vstupu na stadion budou prováděny důkladné bezpečnostní kontroly, aby se předešlo vnášení pyrotechniky a jiných nebezpečných předmětů. Na stadion nebudou vpouštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek. Vzhledem k důkladným vstupním kontrolám doporučujeme plynulý příchod již od 15 hodin, kdy budou otevřeny vchody do slávistických sektorů, aby bylo možné zkontrolovat všechny fanoušky do zahájení utkání.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články