Vstupenky do Teplic v online prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky do Teplic v online prodeji

V 6. kole FORTUNA:LIGY jede Slavia do Teplic. Vstupenky do sektoru hostů jsou v online prodeji.

Utkání 6. kola FORTUNA:LIGY v Teplicích se hraje v sobotu 25. srpna od 19 hodin. Pro fanoušky Slavie je vyhrazen sektor hostů, který se nachází v sektorech 38 a 39 na východní tribuně. V sektorech hostů musí být dle informací z teplického klubu všichni fanoušci Slavie, kteří na sobě budou mít slávistický dres, šálu, tričko, apod. Sektor 39 je určen pro aktivní fanoušky a sektor 38 pro ostatní, kteří nechtějí být přímo v kotli.

Online prodej

Lístky na zápas a stejně tak do sektoru hostů je možné koupit v  online prodeji. Vstupenka pro muže stojí 110 korun, pro ženy 55 korun a pro děti do 150 cm je vstup zdarma s nutností mít lístek.

V online prodeji si kupující zvolí pouze pohlaví, jinak se lístky kupují bez vybrání konkrétního místa a sektoru a uhradí se platební kartou online. Fanoušci Slavie pak vstupují s lístkem do sektoru hostů vstupem G (sektor 38) a H (sektor 39). Pokud si zakoupíte vstupenku v internetovém prodeji a půjdete do sektoru hostů, je potřeba ji mít vytištěnou. Na ostatních vstupech postačí vstupenka v mobilním telefonu.

Prodej na místě

Neprodané vstupenky budou v prodeji v den zápasu na pokladnách před sektorem hostů od 17 hodin, tedy dvě hodiny před výkopem.  Na místě bude cena vstupenek vyšší než v online prodeji, muži zaplatí 130 korun, ženy 65 korun a děti budou mít stále vstup zdarma. Vstupy na stadion budou otevřeny od 17:30.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články