Vstupenky na Karvinou k dispozici pro permanentkáře | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Karvinou k dispozici pro permanentkáře

Sešívaní se v rámci 32. kola představí v Sinobo Stadium proti Karviné. Výkop utkání je v neděli 16. 5. v 19:30. Chcete-li mistry podpořit přímo na stadionu, přečtěte si organizační informace k zápasu.

Stejně jako na utkání s Plzní, i proti Karviné může být zaplněno 10 % kapacity stadionu. Na zápas se tak opět může zaregistrovat část permanentkářů – těch, kteří nebyli na zápase s Plzní. 

Přednostní nákup pro permanentkáře, kteří nebyli na utkání s Plzní bude začínat ve čtvrtek 13. 5. ve 12:00 a skončí v pátek 14. 5. v 10:00. Od 10:30 hodin pak budou mít možnost, v případě dostupnosti volných sedadel, získat vstupenku všichni držitelé permanentních vstupenek. 

Vzhledem k aktuálním opatřením pak bude vstup na stadion obsahovat několik nutných kroků:

  1. Získání vstupenky prostřednictvím svého účtu v systému Ticketportal
  2. Absolvování testů, případně potvrzení o očkování či prodělání covidu od svého lékaře
  3. Aktivace vstupenky na pokladnách stadionu
  4. Kontrola totožnosti při vstupu na utkání

Získání vstupenky

Vstupenku na utkání s Karvinou si držitelé permanentních vstupenek mohou pořídit prostřednictvím svého účtu v systému Ticketportal. Aby se do konce sezony na stadionu vystřídalo co nejvíce permanentkářů, platí, že kdo získá vstupenku na utkání s Karvinou nebo ji získal na utkání s Plzní, nemůže už permanentku uplatnit na utkání s Českými Budějovicemi.

Na utkání je zaveden jmenný ticketing, vpuštěn tak bude pouze ten, u něhož se shoduje jméno na vstupence, dokumentech potřebných ke vstupu a osobním dokladu.

Z důvodu dodržování hygienických pravidel nejsme schopni garantovat rezervaci stejného místa jako při nákupu permanentní vstupenky.

Rezervace vstupenek začíná ve čtvrtek 13. 5. od 12:00.

Potřebné dokumenty

Vzhledem k aktuálně platným hygienickým opatřením je pro úspěšně aktivování vstupenky potřeba v den utkání mezi 9:00 až 17:30 na pokladně předložit jedno z následujících potvrzení:

  • Negativní PCR či antigenní test, který není v době začátku utkání starší než 48 hodin, a to ve formě elektronického či tištěného certifikátu. Upozorňujeme, že výsledky v podobě SMS zpráv nebudou akceptovány.
    • Pro antigenní testování můžete využít testování organizované klubem, a to od 9:00 do 13:00 v den utkání dle vámi rezervovaného času.
      • Testování bude probíhat u pokladen č. 4 prostřednictvím partnerské testovací laboratoře.
      • Odkaz pro možnost provedení rezervace na antigenní test naleznete přímo na vaší vstupence.
      • Možnost provedení rezervace na antigenní test organizovaný klubem budete mít do pátku 14. 5. 2021 do 12:00 hodin.
      • V případě splnění podmínek stanovených zákonem za vás hradí test vaše pojišťovna. Pokud byste některou z podmínek nesplňovali, budete vyzvání k úhradě testu přímo na místě.
  • Certifikát o provedeném očkování, tedy první i druhé vakcíně (je možné použít, pokud uplynulo alespoň 14 dní od druhé dávky; v případě jednodávkového očkování se počítá 14 dní od první dávky)
  • Lékařskou zprávu o prodělaném onemocnění v předchozích 90 dnech. Pozor, samotný výsledek testu s datem provedení nestačí! Vzor lékařské zprávy lze stáhnout ZDE.

Společně s jedním z výše uvedených dokumentů pak odevzdáte i vyplněný a vytištěný screeningový formulář vyžadovaný Krajskou hygienickou stanici pro potvrzení bezinfekčnosti. Formulář je ke stažení ZDE.

Aktivace vstupenky

Aktivace vstupenek bude probíhat na pokladnách u vstupu 4 a vstupu 2, a to v den utkání od 09:00 do 17:30.

Aktivace v průběhu celého dne probíhá z důvodu eliminace front bezprostředně před samotným utkáním. Navštivte tedy pokladny v rámci absolvování testu ihned po obdržení výsledku (vyhodnocení trvá cca. 15-30 minut). Také v případě absolvování vlastního testu proveďte aktivaci vstupenky v průběhu dne mezi 9:00 – 17:30.

Pro aktivaci bude nutné předložit:

  • Vytištěný HomeTicket s vaším jménem
  • Jeden z výše uvedených dokumentů opravňujících ke vstupu
  • Občanský průkaz či jiný doklad totožnosti
  • Vyplněný screeningový formulář, který je ke stažení ZDE

Po kontrole dokumentů, odevzdání formuláře o bezinfekčnosti a ověření totožnosti bude následně vstupenka aktivována pro vstup na stadion.

Vstup na stadion

Při vstupu na stadion se stačí prokázat platnou předem aktivovanou vstupenkou. Prokazovat se negativním testem přímo při vstupu na stadion tak není možné!

Na vstupech bude všem návštěvníkům zároveň měřena teplota. Pokud bude naměřena teplota 37,5 °C a více nebude návštěvníkovi umožněn vstup na stadion. Zároveň proběhne kontrola totožnosti.

Průběh utkání

Při vstupu na stadion s aktivovanou vstupenkou a změřenou teplotou budou dále všichni účastníci utkání povinni po celý čas konání akce:

  • Mít nasazený respirátor třídy FFP2 nebo vyšší, a to bez výdechového ventilu
  • Dodržovat maximální rozestupy ve všech prostorech stadionu
  • Sedět na místech, která mají vyznačená na vstupence
  • Dodržovat přísné rozestupy od všech aktérů utkání
  • V žádném případě nevstupovat na hrací plochu!

Děkujeme všem slávistům za pochopení nastavených opatření a důrazně prosíme o jejich dodržování. Jsou aktuálně jedinou cestou, jak si můžeme fotbal užít na stadionu společně.

Otázky & odpovědi

  1. Musím se nechat otestovat před stadionem v partnerské laboratoři klubu?

    Ne, test můžete provést ve kterékoliv akreditované laboratoři.

  2. Uznáte mi samotest, který jsem si provedl doma potažmo v zaměstnání?

    Neuznáme, test musí být proveden laboratoří a výsledek je třeba předložit ve formě certifikátu.

  3. Má PCR test delší platnost než antigenní test?

    Jak test PCR, tak antigenní test nesmí být starší než 48 hodin od času zahájení nedělního utkání.

  4. Poskytuje klub opět u stadionu PCR testy?

    Před utkáním s Karvinou budou klubem u stadionu zajištěny jenom antigenní testy.

  5. Může za mě aktivovat vstupenku někdo jiný?

    Tato možnost aktivace bohužel není možná. Doklad totožnosti včetně ostatních dokumentů musí předložit přímo vlastník vstupenky.

  6. Mohu si změnit jméno na své vstupence?

    Ne, jméno na vstupence uvedené při pořízení vstupenky nelze změnit na základě pevného jmenného ticketingu.

  7. Mohu si změnit své místo na stadionu?

    Z důvodu pevně daného seatingu je nutné respektovat sedadlo uvedené na vstupence.

  8. Získal jsem vstupenku, ale na zápas nepůjdu. Mohu svou vstupenku vrátit, abych mohl získat vstupenku i na další utkání?

    Získané vstupenky již bohužel nelze vrátit zpět.

Dokumenty ke stažení

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články