Vstupenky na derby jsou definitivně vyprodané! | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na derby jsou definitivně vyprodané!

Nedělní derby pražských "S" v tuto chvíli po rozhodnutí Bezpečnostní rady státu není v ohrožení a my se tak těšíme, že nejslavnější utkání české historie bude odehráno před vyprodanými tribunami. Pokud však na derby jít nechcete, máte možnost odhlásit svou účast.

Pokud však patříte mezi permanentkáře, kteří nejsou v ideální zdravotní kondici či cítíte nachlazení a rádi byste zůstali během derby doma, nabízíme možnost odhlásit vaši účast na zápase. Vzhledem k aktuální situaci doporučujeme fanouškům, kteří jsou po dovolené v Itálii v karanténě, v izolaci, nebo mají nějaké virové onemocnění (v médiích se píše o jednom, ale ze zdravotního hlediska se to týká i klasické chřipky, angíny, aj.), aby se vzdali účasti na nedělním derby. Účast lze odhlásit v systému Ticketportal, více informací o odhlašování míst zde, popřípadě vstupenku lze vrátit, napište prosím na vstupenky@slavia.cz

Vstupenky lze vracet do pátku 6. března do 16:00. Odhlašovat se lze do sobotní půlnoci.

Kdo chce vrátit vstupenku zakoupenou přes Ticketportal, napište prosím požadavek na reklamace@ticketportal.cz.

Děkujeme!

Volný prodej vstupenek byl ukončen

V pátek 6. března v 11:00 byly do online prodeje puštěny poslední stovky vstupenek. Vstupenky na toto utkání se prodávaly v kategorii Z3 (420,- až 890,- Kč). 

Na pokladnách stále ještě provádíme možnost výměny z dětské permice na běžný lístek s doplatkem.

Slevy platné pro vstupenky

Člen Fanklubu, Odboru přátel 10 % pouze online po zadání ověřovacího kódu
Držitelé průkazu ZTP/TP 10 % pouze na pokladnách
Senioři nad 63 let 20 % pouze na pokladnách

Vstupenky do sektoru hostů

Vstupenky do sektoru hostů si hostující klub distribuuje po vlastní ose.

Pozor na podvodníky

Některé aukční a prodejní weby nabízí vstupenky, u kterých nelze ověřit pravost ani platnost, nabádáme proto k opatrnosti při nákupu. Na podzim se v zápasech Ligy mistrů mnoho fanoušků nechalo takto podvést. Jediné 100% platné vstupenky jsou z předprodejní sítě Ticketportal a z našich pokladen.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články