Informace pro fanoušky k finále MOL Cupu | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k finále MOL Cupu

Pojeďte za Slavií na finále MOL Cupu do Olomouce. Obhajujeme vítězství v poháru a budeme potřebovat každého slávistického fanouška!

Finále MOL Cupu s Baníkem Ostrava se hraje ve středu 22. května od 19:15 na Andrově stadionu v Olomouci.

Prodej vstupenek ukončen

Vstupenky byly v předprodeji pro permanentkáře a členy Odboru přátel a Faklubu online i na pokladnách. Současně s prodejem vstupenek bylo možné zdarma získat jízdenku na cestu vlaky do Olomouce a zpět. VLAKY JSOU PLNÉ. Vybírat bylo možné ze dvou vlaků: jeden je přímý Praha - Olomouc, druhý je zastávkový (viz níže). Rezervace byla zdarma a byla závazná. Ve vlaku byl omezený počet míst a jakmile se naplní, nebude možné další rezervace provádět.

V online prodeji byly v předprodeji pouze vouchery, které bylo potřeba vyměnit na pokladnách za vstupenky nejpozději do úterních 18:00. Fanoušci, kteří si koupili vstupenku i vlak, dostanou svou vstupenku ve vlaku na cestě do Olomouce.

Výjezd vlaky

Vlak přímý (pro fanoušky z Tribuny Sever)

Přímý vlak pojede z pražské Libně a jede přímo až do Olomouce. Tento vlak doporučujeme především fanouškům z Prahy a okolí a aktivním fanouškům z Tribuny Sever. Cestou zpět vlak pojede také přímo a zastaví navíc v Praze na Hlavním nádraží a v Berouně.

Prosíme fanoušky, aby do vlaků nastupovali podle rozdělení s vouchery a bez voucherů. První až osmý vagon bude vyhrazen fanouškům s vouchery, kterým se v těchto vagonech budou oproti vytištěným voucherům distribuovat vstupenky. Devátý až dvanáctý vagon bude vyčleněn ostatním fanouškům.

Na zpáteční cestu si pohlídejte, že nastupujete do správného vlaku!

Cesta tam Čas Cesta zpět Čas
Praha - Libeň 14:40 Olomouc - Hlavní nádraží 22:51
Olomouc - Hlavní nádraží 17:10 Praha - Hlavní nádraží 01:16

Beroun 02:00

Vlak zastávkový (pro ostatní fanoušky)

Zastávkový vlak pojede z pražských Vršovic a zastaví po cestě v Kolíně, v Pardubicích a v České Třebové. Cestou zpět bude opět zastavovat a v Praze se navíc zastaví i na Hlavním nádraží. Tento vlak doporučujeme především fanouškům, kteří jedou z dalších měst po cestě do Olomouce, a také pro rodiny s dětmi.

Prosíme fanoušky, aby nastupovali do vlaku dle následujícícho rozdělení. První až čtvrtý vagon bude určen pro ostatní fanoušky, pátý až desátý pro Odbor přátel a jedenáctý a dvanáctý pro Fanklub. Držte se tohoto rozdělení, neboť právě v těchto vagonech dostanete oproti vytištěnému voucheru vstupenku. 

Na zpáteční cestu si pohlídejte, že nastupujete do správného vlaku!

Cesta tam Čas Cesta zpět Čas
Praha - Vršovice 14:38 Olomouc - Hlavní nádraží 23:01
Kolín 15:34 Česká Třebová 23:49
Pardubice 16:00 Pardubice 00:30
Česká Třebová 16:40 Kolín 00:55
Olomouc - Hlavní nádraží 17:25 Praha - Hlavní nádraží 01:35
Praha - Vršovice 01:45

Pochod

Po příjezdu do Olomouce bude organizovaný pochod z olomouckého nádraží až na stadion. Přibližnou trasu pochodu naleznete níže, může se ještě změnit. Pochod vyjde cca v 17:30 hodin z hlavního nádraží směrem na stadion.

Parkování

Auta mohou parkovat v okolí stadionu, doporučujeme využít parkovací kapacity v oblasti za jižní tribunou.

Vstup na stadion

Stadion bude pro fanoušky otevřen 2 hodiny před začátkem zápasu, tedy v 17:15 hodin. Na vstupech budou prováděny bezpečnostní kontroly osob, kontrola chorea a vlajek. Do hlediště je zákaz vnášet zbraně, pyrotechniku, větší batohy či tašky, tyče, deštníky, profesionální fotografické přístroje a kamery, nebezpečné předměty (dle  návštěvního řádu stadionu), v případě pokusu o pronesení zakázaných předmětů nebude fanoušek vpuštěn na stadion.

Vstup nebude povolen výrazně podnapilým osobám. Osoby se zjevným označení klubu, nebudou vpuštěni do sektoru vyhrazeného pro fanoušky soupeře.

Pro slávistické fanoušky je vyhrazena celá tribuna jih (sektory V až Z) a sektory P až U na tribuně východ.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články