Vstupenky na zápas se Spartou jsou vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na zápas se Spartou jsou vyprodány

AKTUALIZOVÁNO: Všechny dostupné vstupenky na zápas se Spartou ve středu 8. července byly vydány držitelům permanentních vstupenek.

Aktualizace:

V pátek 3. července v 15:00 budou spuštěny rezervace vstupenek na derby i pro permanentkáře, kteří si vyzvedli vstupenku na Plzeň nebo Jablonec.

Vstupenky bude možné získat pouze online přes Ticketportal, na pokladnách v Edenu se vydávat nebudou. Připomínáme, že pro vstup na stadion bude potřeba vytištěná papírová vstupenka i permanentka (pro kontrolu držitele vstupenky). Pouze na permanentku nebude vstup umožněn.

--

Výdej vstupenek na domácí zápas proti Spartě (středa 8. července od 18 hodin) odstartuje ve čtvrtek 2. července přesně ve 14:00. V této fázi mohou vstupenky získat permanentkáři, kteří zatím nenavštívili ani jeden z domácích zápasů skupiny o titul (tedy nevyzvedli si na svou permanentku ani vstupenku na Plzeň, ani na Jablonec, případně jim nebyla poskytnuta vstupenka od klubu na základě reklamace).

Vstupenky je možné získat stejně jako u předchozích zápasů skupiny o titul online přes systém Ticketportal ZDE.

Upozorňujeme, že počet permanentkářů, kteří nevyužili svůj nákup ani na zápas s Plzní, ani na zápas s Jabloncem, je momentálně vyšší, než je povolená kapacita 4 000 míst pro utkání se Spartou. Je proto možné, že se nedostane na všechny zájemce o vstupenku.

Vstup na papírovou vstupenku, permanentku s sebou!

Vstupenky na zápasy skupiny o titul budou moci získat výhradně držitelé permanentních vstupenek na sezonu 2019/20, a to zdarma (tedy i na zápasy skupiny o titul platí permanentka). Vstupenky bude možné rezervovat přes systém Ticketportal podobně jako tomu bylo např. na zápasy Slavie v Lize mistrů.

Důležité!
Ke vstupu na stadion bude nutná vytištěná vstupenka, průchod na samotnou permanentku nebude možný. Pozor, permanentku mějte ale každopádně u sebe, u vstupu bude nutné předložit ji k nahlédnutí spolu se vstupenkou!

Užitečné informace

Vozíčkáři, kteří mají permanentku do sektorů H1-H4 se mohou obrátit na e-mail vstupenky@slavia.cz.

Akcionáři, kteří jsou zároveň permanentkáři, se mohou obrátit na e-mail vstupenky@slavia.cz. I v případě akcionářů platí stejné pravidlo účasti, tzn. na vstupenku mají nárok ti, kteří nenavštívili utkání s Plzní nebo Jabloncem.

Vstupenky budou k dispozici do vyprodání zásob. K dispozici je pro tento zápas vzhledem k aktuálním opatřením 4 000 míst.

Stadion je rozdělen dle hygienických nařízení do čtyř sektorů (Tribuna Sever, Východní tribuna, Tribuna Františka Pláničky a Tribuna J. W. Maddena), na každý z nich připadá 1 000 vstupenek.

Na tribunách je nutné zachovávat stanovené rozestupy. Za jejich dodržování předem děkujeme.

Prosíme, aby si vstupenku pořizovali pouze ti fanoušci, kteří opravdu vědí, že zápas navštíví. Vzhledem k omezené kapacitě by byla škoda, kdybychom zbytečně nechávali prázdná i ta místa, která nemusíme.

Zároveň prosíme fanoušky, aby si na Tribunu Sever rezervovali vstupenky pouze ti, kteří chtějí aktivně fandit. Pokud se do aktivního fandění hodláte zapojovat méně, je možné si vybrat místo v sektorech na jiných tribunách.

Doplnění ke vstupenkám na derby

Celá situace, způsobená pandemií koronaviru, ovlivnila prakticky všechno, včetně chodu našeho klubu. Když úřady povolily určitý počet fanoušků na stadionech, rozhodli jsme se nejprve zpřístupnit důležitý zápas s Plzní pro permanentkáře, kteří mají odchozeno nejvíc zápasů. S přihlédnutím na neúplná data o účasti na zápasech jsme pustili na zápas s Plzní maximální počet permanentkářů. Na zbývající zápasy jsme se rozhodli umožnit rovnoměrnou šanci všem permanentkářům, aby mohli jít alespoň na jeden zápas (včetně zápasu s Plzní).

Je nám opravdu líto, že na zápas se Spartou nemůže být plný stadion, přáli bychom si vytvořit hráčům parádní atmosféru a pak 20. titul společně oslavit. Chceme však dodržet, co jsme slíbili, a také být v souladu s obchodními podmínkami. To znamená, že každý permanentkář má stejná práva, a to včetně rovné příležitosti jít alespoň na jeden zápas.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články