Vychází první magazín Poločas nové sezony! | SK Slavia Praha
Více

Vychází první magazín Poločas nové sezony!

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Už v pátek vstupuje Slavia do Gambrinus ligy utkáním s Baníkem Ostrava a na fanoušky čeká první číslo zápasového magazínu Poločas. Můžete se těšit na více rozhovorů, informací z klubu i fotografií, magazín Poločas bude mít nově 32 stran!
Po dlouhých osmi letech bude Slavia vstupovat do sezony bez Davida Hubáčka na soupisce a právě loučícímu se obránci sešívaných bude věnováno první číslo Poločasu v novém ročníku. Těšit se můžete na velký rozhovor, fotoohlédnutí za Hubovým působením ve Slavii, vzpomínky spoluhráčů i vzkazy fanoušků, které jste posílali přes sociální sítě. S Davidem se fanoušci budou moci osobně rozloučit na předzápasové autogramiádě (od 18:30 ve fanshopu v Edenu) i během ceremoniálu před výkopem samotného zápasu.

Dále v novém Poločase najdete představení letních posil – navrátilce brankáře Radka Černého a záložníka Vojtěcha Štěpána, plány do nadcházející sezony přiblíží rozhovory s trenérem Michalem Petroušem, sportovním ředitelem Miroslavem Držmíškem a vedoucím mužstva Standou Vlčkem, obrazem se vrátíme ke všem zápasům letní přípravy. Nového trenéra juniorky Daniela Šmejkala jsme vyzpovídali ohledně přípravných zápasů a kádru, který vstoupí do druhé sezony Juniorské ligy.

Magazín Poločas koupíte v den zápasu s Baníkem u kolportérů před stadionem a na tribunách, ve fanshopu a na vybraných stáncích s občerstvením. Cena zůstává stejná jako v minulé sezoně – 20 korun.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články