Vyhlášení ankety Fotbalista roku 2018 | SK Slavia Praha
Více

Vyhlášení ankety Fotbalista roku 2018

Slavia měla zastoupení ve všech kategoriích galavečeru Fotbalista roku 2018. Tomáš Souček se v hlavní kategorii umístil na třetí pozici.

První vyhlašovanou kategorií byl Talent roku. V nominaci na tuto cenu byli Alex Král, Jan Matoušek a jablonecký David Lischka, který se stal vítězem této kategorie.

Jako další přišlo na řadu vyhlášení Trenéra roku. Kromě Jindřicha Trpišovského byli nominováni plzeňský Pavel Vrba a Petr Rada z Jablonce. Vítězem se stal Pavel Vrba, druhé místo obsadil Jindřich Trpišovský, třetí příčku obsadil Petr Rada.

Stejně jako v kategorii Talent roku měla Slavia dvojité zastoupení v kategorii Fotbalistka roku. Do závěrečné trojice se dostaly Kateřina Svitková, Eva Bartoňová a Lucie Voňková, která se Slavii postaví ve středu v Lize mistryň v dresu Bayernu Mnichov. Fotbalistkou roku se stala Kateřina Svitková!

„Chtěla bych poděkovat svým spoluhráčkám a celému našemu realizačnímu týmu. Dělají pro nás opravdu moc. Dále bych chtěla poděkovat své rodině, která mě podporuje ve všech chvílích, ať už těžkých nebo dobrých. Hrozně moc si tohoto ocenění vážím," řekla po předání ceny nejlepší fotbalistka roku 2018 Kateřina Svitková.

Do závěrečné elitní pětice v kategorii Hráč roku se probojoval Tomáš Souček. Kromě něj byli ještě v nejlepší pětici Bořek Dočkal, Pavel Kadeřábek, Michael Krmenčík a Tomáš Vaclík. Tomáš Souček obsadil třetí místo.

„Je to pro mě obrovská čest. Toto ocenění není jenom moje, velké díky patří celé mojí rodině, partnerce a také mé dceři, bez kterých bych tady nikdy nestál. Dále bych chtěl poděkovat také trenérům, spoluhráčům a kamarádům,“ poděkoval na pódiu třetí nejlepší hráč roku 2018 Tomáš Souček.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články