Vyjádření k dočasným opatřením na stadionu | SK Slavia Praha
Více

Vyjádření k dočasným opatřením na stadionu

Od sobotního zápasu s Bohemians platí několik nových pravidel na stadionu. Přečtěte si v článku podrobnosti.

V reakci na události, které se staly v domácím utkání s SK Sigma Olomouc, po kterém byla Slavia potrestána odehráním zápasu s Libercem bez přítomnosti diváků, vstupují dočasně v platnost opatření, která umožní pohyb na stadionu pouze v sektorech, do kterých platí daná permanentka či vstupenka.

Daná opatření budou platná od utkání s Bohemians do 10. září 2019. Následně bude celý stadion kompletně vybaven novými technologiemi a kamerovými systémy umožňujícími individualní postup proti jednotlivcům porušujícím návštěvní řád.

Omlouváme se všem fanouškům, ale na slávistickém stadionu nemůžeme tolerovat užití pyrotechniky, vhazování předmětů a ohrožování či napadání ostatních návštěvníků stadionu. Zejména z těchto důvodů vznikla tato opatření.

Velmi nás mrzí, že se to dotýká i většiny fanoušků, kteří se na incidentu nijak nepodíleli a ve všech zápasech se snaží podporovat Slavii v duchu fair play. V případě, že by někdo ze současných permanentkářů chtěl kvůli aktuálním opatřením nebo situaci na tribunách vrátit permanenktu, vyjdeme jim vstříc a vrátíme peníze v plné výši pořizovací ceny. Pro více informací prosím napište na vstupenky@slavia.cz.

Vzhledem k důkladným kontrolám u vstupů a rozdělení vstupů pro jednotlivé tribuny doporučujeme přijít na stadion alespoň hodinu před zápasem. Jako klub uděláme maximum pro to, aby i přes dočásná opatření byl komfort při vstupu co nejvyšší, a proto posílíme organizační personál u vstupů na stadion. Koridor stadionu bude neprůchozí, uzavřen bude uprostřed na západní tribuně a nově také mezi severní a východní tribunou. Na plánek stadionu a vstupů na stadion se můžete podívat na obrázku níže.

  • Vstup č. 1 – sektory 101 až 110 a 201 až 206
  • Vstup č. 2 - sektory 111 až 118
  • Vstup č. 4 - sektory 122 až 130 a 225 až 230

Každý návštěvník stadionu je dle návštěvního řádu oprávněn sedět pouze na sedadle uvedeném na vstupence/permanentce. Z bezpečnostních důvodů nebude na zápasech UEFA možné stát v sektorech na schodech. Prosíme o dodržování tohoto nařízení na celém stadionu včetně tribuny sever, kde budou při zápase s Kluží a dalších zápasech pořádaných UEFOU na schodech přítomní stevardi.

Omlouváme se všem fanouškům, kterých se dotknou nová bezpečnostní pravidla. 

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články