Výsledky mládeže: U13 porazila Spartu o pět gólů | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: U13 porazila Spartu o pět gólů

Úspěšné víkendové zápasy mládežnických kategorií. Mnoho vyhraných zápasů a spousta gólů v sítích soupeřů. Přes 140 vstřelených branek, čtyři hattricky celkem ve dvou zápasech a poražená Sparta v kategorii U13 o pět gólů.

Sobota 12. října

SK Slavia Praha U13 – AC Sparta Praha U13 9:4

Hráno: 2x40 minut, 10+1

sestava: Dostalík – Chaloupka, Vlček, Korenc, Marcol – Beran, Adam, Čížek, Naskos, Belžík – Antič

branky: Čížek 3x, Belžík 3x, Antić 2x, Jelínek

Hodnocení trenéra Michala Nováka:

Do utkání jsme vstoupili aktivně, se snahou hrát hodně s míčem, ale příliš se nám nedařilo dostávat se do situací, v jakých chceme v utkáních být. I přesto jsme byli úspěšní v řešení finální fáze našich útoků a soupeři jsme odskakovali. Druhá půle z naší strany začala pasivitou a soupeř byl více u míče, z čehož dokázal vytěžit i branku. Zhruba od 55. minuty jsme ale začali mít výrazně navrch a utkání se dohrálo prakticky na polovině soupeře. Většina kluků předvedla nadprůměrné výkony, k čemuž přispěl velmi dobrý soupeř.


SK Kladno U13 – SK Slavia Praha U12 5:6

Hráno: 3x30 minut, 7+1

Branky: 2x Pechar, Hrubý, Kr. Marcol, Ilinčič, Šikal

Hodnocení trenéra Tomáše Wolfa:

Na zápas jsme museli tým poskládat ze tří ročníků (2007,2008,2009) vzhledem k tomu, že tým U12 hrál současně turnaj v Německu. První třetinu jsme dobře kombinovali a vždy se dokázali dostat do vedení, bohužel po laciných brankách soupeř vždy dokázal vyrovnat a třetina tak skončila 3:3. Ve druhé třetině se nám vytratil pohyb, hráli jsme na moc doteků a soupeř, i díky tomu, že byl fyzicky vyspělejší, než my nás potrestal dvěma góly. Po druhé třetině jsme tedy prohrávali o 2 góly. Ve třetí třetině se už konečně obraz hry obrátil. My dobře kombinovali a dostávali jsme se do šancí. Dvě jsme proměnili hned po sobě a stav byl tak nerozhodný, bohužel potom jsme ještě několik šancí doslova zahodili. Když už vše směřovalo k remíze, dokázali jsme z poslední akce utkání skórovat a zvítězit 5:6.


SK Kladno U12 – SK Slavia Praha U11 1:11

Hráno: 3x30 minut, 7+1

Branky: 3x Malát, 3x Vlašánek, 2x Chadima, 2x Filip, Jager

Hodnocení trenéra Ondřeje Jury:

Do utkání jsme vstoupili výborně a hned od začátku soupeře zatlačili před jeho branku. Na těžkém terénu se nám dařilo kombinovat a vytvořili jsme si velký počet brankových příležitostí. Nakonec jsme v první třetině nastříleli 5 branek. Druhá třetina byla z naší strany vlažná, s velkou řadou nepřesností na obou stranách. Byla to nejslabší pasáž utkání. V posledním dějství jsme opět dominovali a z Kladna si odvezli zasloužené vítězství.


Viktoria Žižkov U11 – SK Slavia Praha U10 14:22

Hráno: 4x17minut, 5+1

Hodnocení trenéra Jiřího Janečka:

Na jedné polovině hřiště jsme byli dominantní a vypracovávali jsme si šanci za šancí po celé utkání. Na druhém hřišti se nám příliš nevedlo, když nás soupeř přehrával jednoduchou a rychlou hrou, na kterou jsme v obraně nereagovali dobře.


Viktoria Žižkov U10 – SK Slavia Praha U9 19:36

Hráno: 4x17minut, 5+1

Hodnocení trenéra Davida Pilaře:

Herní i individuální kvalita byla na naší straně, ale ne pořád se nám daří tak jak bychom si představovali. Nejde o kličku, či přihrávku atd... Ale o přepnutí po ztrátě míče, a to nebylo dnes takové, nabídka, odskakování, na tom všem pracujeme.

Neděle 13. října

SK Slavia Praha U15 – Meteor Praha U15 7:0

Hráno: 2x40 minut, 10+1

Sestava: Rezek – Mervard (41.Pudil), Fiker (41.Parpel), Hunal, Hejduk – Žitný (57.Kopecký), Planka, Toula, Pudil, Lopatář – Jelínek (57.Blažek)

Branky: Lopatář, Žitný, Toula 2x, Parpel, Planka, Pudil

Hodnocení trenéra Roberta Barboríka:

V neděli jsme nastoupili za skvělého počasí k mistrovskému utkání proti Meteoru Praha. Již ve dvanácté minutě nás dostal do vedení přesnou střelou z přímého kopu Jakub Lopatář. Ve zbytku prvního poločasu jsme si vytvořili ještě další šance, nebyli jsme však přesní v před finální fázi. Góly jsme tak přidali až v úplném závěru poločasu ze dvou rohových kopů. Ve druhém poločase už jsme jasně udávali tempo hry a podle toho i vypadá konečné skóre 7:0.


SK Slavia Praha U14 – Meteor PrahaU14 8:0

Hráno: 2x40 minut, 10+1

Sestava: Jovanovski – Boledovič (41.Teterya), Konečný, Zima, Holub (41.Dufek) – Regal, Zamazal (41.Pech), Weselowsky, Podroužek, Pikolon (41.Křístek) – Schwan (41.Jinoch)

Branky: Schwan 2x, Zamazal, Zima 2x, Regal, Podroužek, Dufek

Hodnocení trenéra Marka Jarolíma:

Brzy jsme se dostali do vedení, a to kluky uklidnilo, po celý zápas jsme si vytvářeli brankové šance, snažili jsme se hrát rychle a přímočaře. Některé góly padly po krásných akcích.


SK Slavia Praha U8 – FK Motorlet U9 41:20

Hráno: 4x15minut, 4+1

Hodnocení trenéra Filipa Jeřábka:

Zápas se hrál za krásného počasí. Kluky musím pochválit za velmi dobrou poziční hru. Co se týče individuálních činností, tak tam by to přeci jen mohlo být o něco lepší.


SK Slavia Praha U7 – FK Motorlet U8 21:15

Hráno: 4x15minut, 4+1

Hodnocení trenéra Daniela Krafta:

Dařila se nám hra 1v1, navíc bylo vidět zlepšení v bránění a přepínání mezi útokem a obranou. Proti staršímu a poměrně tvrdému soupeři jsme obstáli i fyzicky.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články