Výsledky mládeže: Žáci stále stoprocentní, derby pro U10 | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: Žáci stále stoprocentní, derby pro U10

PRAHA - Starší žáci v kategoriích U15 a U14 pokračují ve stoprocentním bodovém zisku, tentokrát vyhráli v Pardubicích 2:1 v případě starší kategorie, mladší poté v poměru 4:1 pro Slavii. Tým U10 vyhrál v derby na Strahově proti Spartě.

Celostátní dorostenecká liga

Reportáž z výhry v Plzni zde.

SKSU19

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:2 (0:1)
Branky:
53. Šulc - 8. Beňo (pen), 81. Schneider
Sestava: Markovič - Schneider, Drozda, Macháček, Kosek - Beňo, Petrák - Hönig, Vaněk (46. Sintean), Nabiyev (85. Krobot) - Čvančara (79. Valenta)

SKSU17

FC Viktoria Plzeň – SK Slavia Praha 1:4 (0:1)
Branky:
78. Fišer – 38. Zeronik, 60. Kubáň, 69. Eichler, 80. Krobot
Sestava: Trefil – Bárta, Vincour, Vlček, Schneider – Eichler, Vít, Červ – Kubáň (72. Krobot), Vlasák (68. Kubiš), Zeronik (60. Hošek)

Česká liga dorostu

SKSU18

SK Slavia Praha – MAS Táborsko U19 0:1 po PK
Sestava
: Radimský – Janoušek, Krupička, Mach (46. Michovský), Ielitro (46. Hošek) – Valenta, Bejbl, Vaněk – Suk (46. Stříbrský), Čerňanský, Pek

Zápas hodnotil trenér Michal Petrouš: „V utkání jsme měli po celých devadesát minut herní převahu, kterou jsme bohužel nedokázali gólově vyjádřit. Soupeře jsme přestříleli 18:2 a v šesti jasných gólových příležitostech jsme nedokázali brankáře překonat. Po ztrátě míče hráči velmi dobře přepínali a ve většině situací získávali míče vysokým presingem zpět pod kontrolu nebo soupeře donutili k dlouhým nákopům, kde naše obrana míče sbírala. Aktivní hrou bez míče jsme soupeře prakticky nepustili k souvislejší kombinaci. Tentokrát hráči selhali v zakončení, kdy nám chyběla větší kvalita a hladovost po vstřelení branky a lepší řešení předfinální a finální fáze. Utkání skončilo bez branek a doufám, že si s proměňováním šancí lépe poradíme už v příštím utkání na Motorletu,“ povzbudil svěřence trenér Michal Petrouš.

SKSU16

SK Slavia Praha – MAS Táborsko U19 2:0 (1:0)
Branky:
23. Kulhavý, 76. Kopáček
Sestava: Surovčík – Podrápský, Matys, Hájek (36. Štěpnička), Leitl – Hroník, Kopáček, Křišťan – Hrubeš (57. Garagič), Kubiš (41. Fencl), Kulhavý (57. Šubert)

Česká liga žáků

SKSU15

Pardubice – SK Slavia Praha 1:2 (1:0)
Branky:
58. Šimoník, 65. Alijagič
Sestava: Vágner – Prebsl (36. König), Šimoník, Alijagič, Langhamer, Behenský, Brejcha, Višinský, Krunert, Vorel, Náprstek

SKSU14

Pardubice – SK Slavia Praha 1:4 (1:2
Branky:
25. a 59. Beneš, 6. Tischler, 61. Novák
Sestava: Gothard - Krstevski (45. Růžička), Sládek, Ambros, Labík (45. Fatrdle) - Novák, Čížek (35. Beran), Jinoch - Tischler, Beneš, Reichl (55. Moravec)

Výhru hodnotil trenér Matěj Laža: „Tuto neděli jsme zavítali do Pardubic, kde jsme vzhledem k počasí museli naše mistrovské utkání odehrát na umělém trávníku. Hned od první minuty jsme dostali soupeře pod tlak a nejdříve Beneš postupoval sám na brankáře a následně Reichl netrefil míč před prázdnou bránou. Oba týmy hrály otevřený fotbal, a proto bylo vidět hodně šancí na obou stranách. Prvním úspěšným střelcem byl v 7. minutě Tischler, který využil přihrávku Nováka z rohové kopu a hlavou prostřelil domácího brankáře. Domácí s odpovědí přišli prakticky ihned, kdy po opakovaném centru Gothard neudržel míč a nehlídaný útočník pohodlně vstřelil vyrovnávací gól. V dalších minutách jsme viděli několik neproměněných nájezdů Beneše či Reichla. Soupeř zahrozil rychlým protiútokem, kdy musel pomoci na brankové čáře Ambros a vyhlavičkoval tak jasný gól. Ve 25. minutě Novák opět centroval před domácí branku, Tischler centr přizvedl a Beneš nám střelou pod břevno vrátil vedení – 2:1. Za tohoto stavu jsem šli i do kabin. V druhém poločase pokračoval náš festival brankových šancí, kdy jsme opět několik příležitostí neproměnili, ať už chybným výběrem řešení nebo dobrými zákroky domácího brankáře. Až koncem utkání po přihrávce Berana prosadil Beneš střelou z otočky - 1:3. Poslední střelecké slovo měl Novák, který krásnou střelou z dvaceti metrů upravil na konečný výsledek 1:4,“ zhodnotil utkání trenér Matěj Laža.

SKSU12

SK Slavia Praha – Ústí nad Labem U13 4:6
Branky:
3x Wesolowsky, Podroužek
Sestava: Malý – Regal, Charvát, Sandev, Wesolowsky, Holub, Boguaj, Podroužek, Ho, Záboj, Teterya

SKSU11

SK Slavia Praha – Ústí nad Labem U12 6:1
Branky:
Čížek, Antić, Sládek, Suchar, Sládek, Nechvátal
Sestava: Dostalík (Sedláček) - Pilař, Nechvátal, Jelínek, Beran, Korenc, Naskos, Čížek, Belžík, Suchar, Sládek, Antić

SKSU10

AC Sparta Praha – SK Slavia Praha 18:26 (10:7)
Branky:
6x Čížek, 4x Kadlček, 3x Horváth, 3x Kovář, 3x Šikal, 2x Ferenc, 2x Costner, Chaluš, Klepáč, Polák
Sestava: Brázda, Costner, Čížek, Dřevíkovský, Ferenc, Fuksa, Horváth, Chaluš, Kadlček, Klepáč, Kovář, Pechar, Polák, Skokan, Šikal, Šobáň

Derby hodnotil trenér David Pilař: „Derby kategorie U10 se odehrálo v TC Strahov na dvou hřištích v rozestavení 5+1, 1x17 min s výsledkem 18:26 (10:7). Toto derby bylo odehráno ve velkém tempu z obou stran, v první části byl lepší náš soupeř, my jsme ovládli druhou část utkání. Lépe se nám dařila hra jeden na jednoho, spolupráce v přečíslení a také zakončení. Dovolím si tvrdit, že jsme vydrželi i s fyzickými silami. Chtěl bych pochválit celý tým za odvedený výkon a jak zápas zvládli. Škoda, že nehrajeme takových to zápasů více, pro oba dva týmy to bylo skvělé srovnání a už se těšíme na další zápas se Spartou,“ řekl k vítěznému derby David Pilař.
Minirepublika TC Eden
Turnaj hodnotil trenér David Pilař: „U10 tentokrát sehrála turnaj v TC Eden v rámci Minirepubliky pro ročník 2008 za účasti týmů FC Viktoria Plzeň, Sigma Olomouc, MŠK Žilina a AC Trenčín. Hrálo se na jednom hřišti v rozestavení 5+1 1x30 min. Minirepublika byla pro nás velkým přínosem, už jen z pohledu zkoušených hráčů, kteří dostali šanci se ukázat. Co se týče výsledků tři prohry s Viktorkou Plzeň 4:7, AS Trenčín 1:3 a se Sigmou Olomouc 3:5. Výhra nad MŠK Žilina 8:0. Co do výsledku trochu zklamání, co do zkoušených hráčů velké pozitivum,“ řekl k turnaji David Pilař.

SKSU9

AC Sparta Praha – SK Slavia Praha 24:11
Zápas hodnotil trenér Jan Kočí: „V derby jsme bohužel přišli na to jak vypadá den blbec. Špatný den nebyl sice herního typu, kde jsme ještě předváděli velmi pěkné akce i individuální prosazení, které bohužel nemělo gólový efekt. Náš fotbal se hrál "od vápna k vápnu", ale tam, kde se rozhoduje jsme tentokrát zklamali. Nám nepadalo do sítě nic, zato Spartánci byli velmi efektivní. Každá série prostě jednou končí.,“ hodnotil derby Jan Kočí.

SK Slavia Praha – Beroun U10 11:16 – přípravné utkání

SKSU8

Turnaj Horky nad Jizerou – 2. místo
SK Slavia Praha – Viktoria Žižkov U9 16:76

SKSU7

Minicup – 5 zápasů = 5 výher
SK Slavia Praha – Viktoria Žižkov U8 6:22





Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články