Využijte poslední návštěvní dny Slavia Museum a Stadium Tour! | SK Slavia Praha
Více

Využijte poslední návštěvní dny Slavia Museum a Stadium Tour!

Využijte poslední červencový pátek a víkend a přijďte si prohlédnout mistrovské trofeje a další artefakty do Slavia Museum a projít si Stadium Tour. Otevřeno bude už jen do neděle 1. srpna.

Poté se prostory Slavia Museum a Stadium Tour pro veřejnost opět dočasně uzavřou.

Trasa prohlídkového okruhu Stadium Tour a výstavní prostory Slavia Museum jsou totiž velkou měrou propojeny se zázemím A-týmu, který vstupuje do nové fotbalové sezony 2021/2022. V srpnu čeká slávisty nejen první domácí ligový zápas, ale také klíčový boj o postup do základní skupiny Ligy mistrů UEFA.

Neděle 1. srpna bude posledním návštěvním dnem, kdy budou Slavia Museum a Stadium Tour otevřeny ve stávajícím režimu pro veřejnost. Poté se opět muzejní prostory a prohlídkový okruh stadionu dočasně uzavřou.

Využijte poslední návštěvní dny a přijďte si prohlédnout aktuální mistrovské trofeje a dalších více než tisíc vystavených artefaktů.

Otevírací doba Slavia Museum a Stadium Tour:

PÁTEK 30.7.                     10:00                                18:00                                 
SOBOTA 31.7.10:0018:00
NEDĚLE 1.8. 10:0018:00

Vstupenky jsou v prodeji on-line přes Ticketportal.cz zde. Ve Fanshopu Slavie v Edenu jsou k dostání nové dárkové poukazy (dospělý, dětský a rodinný). Platnost nových dárkových pokazů je do 31. prosince 2022. 

V pátek 30. července, v sobotu 31. července a v neděli 1. srpna jsou také otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 v Edenu! Vstupenky tedy můžete koupit na pokladnách přímo na stadionu!

Platnost dříve vydaných dárkových poukazů do Slavia Museum a na Stadium Tour i voucherů ze Slevomatu zůstává prodloužena do 31. prosince 2021.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články