ŽIVĚ: Slavia hostí v Edenu Viktorii Žižkov | SK Slavia Praha
Více

ŽIVĚ: Slavia hostí v Edenu Viktorii Žižkov

Ve druhém přípravném utkání na nový soutěžní ročník přivítá Slavia v Edenu druholigový celek FK Viktoria Žižkov.

Do prvního ze dvou pátečních zápasů postavil trenér Jindřich Trpišovský do branky Ondřeje Koláře.

Stoperskou dvojici bude tvořit Jakub Jugas a Lukáš Pokorný, obranné řady doplní na pravé straně Michal Frydrych, na levé pak Jaroslav Zelený.

Premiérový start za A-tým si ve středu záložní řady připíše osmnáctiletý Matěj Valenta, který v loňské sezoně nastupoval za dorostenecký tým U19. Spolu s ním nastoupí ve středu pole Jakub Hromada. Kraje zálohy budou patřit mladíkům - na pravé straně bude hrát Jonas Auer, na druhém kraji Tomáš Freit. 

Pozice podhrota bude patřit Petaru Musovi, na samém hrotu pak bude hrát Jan Kuchta.

Na lavici budou do hry připraveni kapitán loňského týmu U19 Libor Drozda, nová tvář v mládežnických týmech Vojtěch Šilhan a mladý srbský brankář Luka Radotić, který chytal za juniorku.

Na lavičce Viktorie Žižkov působí od nové sezony trenér Petr Mikolanda, který k týmu přešel od slávistické U16. V dresu dnešního soupeře bude také k vidění několik hráčů, kteří v loňské sezoně působili v mládežnických týmech Slavie.

Sestava: Kolář - Frydrych, Jugas, Pokorný, Zelený - Auer, Valenta, Hromada, Freit - Musa - Kuchta
Lavička: Radotić - Šilhan, Drozda


Zkrácený online přenos z přípravného zápasu proti Viktorii Žižkov najdete zde.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články