ŽIVĚ: Slavia hraje první sobotní přípravný duel | SK Slavia Praha
Více

ŽIVĚ: Slavia hraje první sobotní přípravný duel

Sobotní den na herním soustředění v Rakousku patří přípravnému dvojutkání s maďarským celkem Mezőkövesd Zsóry SE. První utkání má výkop v 11:30, druhé pak v 15:00.

Do prvního zápasu nastoupí v základní sestavě v brance Přemysl Kovář, před ním bude působit stoperská dvojice tvořena Jakubem Jugasem a Michaelem Ngadeu. Pozice pravého beka bude patřit Vladimíru Coufalovi, levý kraj obrany pak Janu Bořilovi. Sešívaní nastoupí do utkání se dvěma středními záložníky, kterými budou Tomáš Souček a Josef Hušbauer, na křídlech budou operovat Mick van Buren na pravé straně a Jaromír Zmrhal na straně levé. V útoku pak bude hrát Milan Škoda a Stanislav Tecl.

Na lavičce budou připraveni brankář Ondřej Kolář a záložníci Adam Petrák a Vojtěch Šilhan z juniorky.

Do dnešního dvojzápasu nezasáhnou kvůli zdravotním problémům Jaroslav Zelený, Lukáš Pokorný a Muris Mešanovič. Zraněný je také Jakub Hromada, který včera přicestoval do Rakouska za týmem.

Sestava: Kovář - Coufal, Jugas, Ngadeu, Bořil - van Buren, Souček, Hušbauer, Zmrhal - Tecl, Škoda
Lavička: Kolář - Petrák, Šilhan

Utkání sledujte živě v základním streamu na Slavia TV:


Zkrácený online z dnešního utkání najdete zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články