Zaboduje opět Slavia naplno proti Znojmu? Vsaďte si u Chance! | SK Slavia Praha
Více

Zaboduje opět Slavia naplno proti Znojmu? Vsaďte si u Chance!

PRAHA/EDEN - Naváží sešívaní na domácí výhru proti Dukle? Vsaďte si u Chance, nového hlavního sponzora, a získejte 200 Kč zdarma na první sázky!
Slávisté si po nadějném výkonu neodvezli z Teplic ani bod, a budou tak chtít vyhrát proti ambicióznímu nováčkovi ze Znojma. Tým z Edenu se nachází ve vyrovnaném středu tabulky pouhé dva body za jihomoravany a výhra by mohla znamenat posun až na 9. místo. Jediným střelcem v prvním vzájemném zápase byl Štěpán Koreš, kdo se prosadí v pátek? Kolik uvidíme v zápase žlutých karet? Kolik padne celkem branek?

Proč sázet zrovna u Chance?


- Získáte okamžitě a zcela zdarma 200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

- K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši 2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou bez manipulačního poplatku.

Vsaďte si:


Vsaďte si u Chance. Každý nový hráč získá 200 Kč na první sázky! Registrujte se zde.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články